GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ το Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τους ασθενείς με κορονοϊό...

Με ανακοίνωσή της, το απόγευμα της Τρίτης, η διοίκηση του νοσοκομείου Γενικό Κρατικό Νίκαιας διαμηνύει πως το νοσοκομείο θα εξακολουθήσει να...

Με ανακοίνωσή της, το απόγευμα της Τρίτης, η διοίκηση του νοσοκομείου Γενικό Κρατικό Νίκαιας διαμηνύει πως το νοσοκομείο θα εξακολουθήσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς θετικούς στο ιό, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα ενισχυθεί με επιπλέον κλίνες και προσωπικό.
Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου, ανακοίνωσε ότι η Γενική Συνέλευση των γιατρών του νοσοκομείου της Νίκαιας «δηλώνει πως με αυτές τις συνθήκες υποστελέχωσης, υποδομών κλπ το νοσοκομείο αδυνατεί πλέον να δέχεται επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19».

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας Υγείας όπως και των αυξημένων αναγκών νοσηλείας λόγω της πανδημίας COVID-19, προχώρησε σε αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα. 
Συγκεκριμένα από 30 κλίνες (12 θετικών και 18 υπόπτων που διέθετε το νοσοκομείο μας μέχρι το Σάββατο 19/9/2020) σε 40 κλίνες (30 θετικών και 10 υπόπτων) προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας του λεκανοπεδίου. 
Η κλινική ασθενών COVID-19 θα ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όπως είχε προγραμματιστεί, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος αλλά και της καλύτερης περίθαλψης των ασθενών. 
Το Νοσοκομείο της Νίκαιας θα εξακολουθήσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς COVID-19 ως οφείλει, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ορίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς στη χώρα. Η παραίτηση του Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε αποδεκτή και θα συνεχίσει να προΐσταται του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου μας. 
Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΥΤΟΓΛΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση