GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρία Σάκκαρη: Παίζει για το όνειρο της πρόκρισης απέναντι στη Σερένα Γουίλιαμς

Η Μαρία Σάκκαρη ελπίζει ότι η νίκη της επί της Αμάντα Ανισίμοβα στο US Open θα μετριάσει την στεναχώρια των φίλων του τένις στην Ελλάδα γ...

Η Μαρία Σάκκαρη ελπίζει ότι η νίκη της επί της Αμάντα Ανισίμοβα στο US Open θα μετριάσει την στεναχώρια των φίλων του τένις στην Ελλάδα για τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά.
«Ήταν πολύ σκληρό αυτό που συνέβη χθες», είπε στην on court συνέντευξή της η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. «Μπορούμε όλοι να αισθανθούμε αυτό που αισθάνεται και ο Στέφανος τώρα. Ελπίζω αυτή η νίκη να έφερε ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες. Είμαι χαρούμενη και υπερήφανη με τον τρόπο που έπαιξα».
Όσο για την τέλεια εμφάνιση κόντρα στη νεαρή Αμερικανίδα; «Δεν έκανα πολλά αβίαστα λάθη, αυτό είχα και στο μυαλό μου, να επιστρέψω πολλές μπάλες, να μην της επιτρέψω να κάνει winners, να μην της δώσω χρόνο. Το σερβίς μου ήταν καλό σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, μου έδωσε κάποιους εύκολους πόντους. Συνολικά ήταν ένα καλό ματς για μένα».
Η Μαρία θα αντιμετωπίσει τώρα ξανά την Σερένα Γουίλιαμς η οποία νίκησε την Σλόαν Στίβενς με 2-1. « Ο αγώνας μου με τη Σερένα την προηγούμενη εβδομάδα μου δίνει μια ιδέα για το πως αγωνίζεται», είπε η Μαρία Σάκκαρη.
Μίλησε, τέλος, για τη φούσκα της Νέας Υόρκης και το γεγονός ότι οι Αμερικανοί προχώρησαν με τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ, ακόμα και αν δεν υπάρχουν φίλαθλοι. Δεν συμφωνώ με κάποιους ανθρώπους που λένε ότι δεν είναι το ίδιο να κερδίζεις αγώνες κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όλοι όσοι είμαστε εδώ παλεύουμε για τον τίτλο, δεν είμαστε εδώ χωρίς λόγο, οπότε είμαι ευγνώμων σε όσους έκαναν αυτό το τουρνουά πραγματικότητα».

1 σχόλιο

  1. Καλη επιτυχια μικρη.Μη τη φοβασαι τη Σερενα.Παντοτε ειταν περισσοτερο μυθος και λιγοτερο πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση