GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίκη Μακρή: Αθώος δήλωσε ο φερόμενος ως εκτελεστής του επιχειρηματία - Η αντίδραση της Βικτώριας Καρύδα

«Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένεια μου» είπε κατά την απολογία του, απευθυνόμενος σε δικαστές και ενό...

«Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένεια μου» είπε κατά την απολογία του, απευθυνόμενος σε δικαστές και ενόρκους κι έχοντας το χέρι στη καρδιά, ο φερόμενος ως εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη.
«Και εμένα ο άνδρας μου», φώναξε η σύζυγος του δολοφονηθέντος Βικτώρια Καρύδα που και σήμερα ήταν παρούσα στο Μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου εκδικάζεται η υπόθεση.
«Έχω συμπόνια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι. Πιστέψτε με, δεν έχω σχέση, δεν σκότωσα το σύζυγο σας πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου», της απάντησε με σπασμένη φωνή ο κατηγορούμενος.
«Γιατί να ρισκάρω;»
Όπως ισχυρίστηκε, επιθυμούσε να έρθει στην Ελλάδα για να έχει μία καλύτερη ζωή αυτός και η οικογένεια του. Από το 2001 έως το 2012 διέμενε στον Καναδά όπου εργαζόταν σε οικογενειακή επιχείρηση. «Όταν επέστρεψα από τον Καναδά στην Βουλγαρία ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Δεν μιλούσα και τη γλώσσα. Συμφώνησε και η γυναίκα μου και έτσι αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα» ανέφερε.
Στη χώρα μας ήρθε όπως είπε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2017 και για δεύτερη τον Οκτώβριο του 2018. ««Στην Ελλάδα είχα έρθει να δω εάν μπορώ να δραστηροποιηθώ στο χώρο της εστίασης και σε στούντιο τατουάζ. Είχα έρθει να κοιτάξω τι ευκαιρίες υπήρχαν. Είχα αποφασίσει κατά 80% ότι θα ερχόμουν να αρχίσω εδώ επιχείρηση και να φέρω εδώ τη γυναίκα μου και το παιδί μου... Παρατήρησα ότι ο κόσμος ήταν καλός και το 90% στη Γλυφάδα μιλούσαν αγγλικά. Αυτό μου άρεσε... Τον Οκτώβριο του 2018 αποφάσισα να έρθω μαζί με τον αδελφό μου. Όταν φτάσαμε έβρεχε και ήμασταν κουρασμένοι. Πήγαμε στο πιο κοντινό ξενοδοχείο. Μας είπαν ότι είχε διαθέσιμο μόνο ένα δωμάτιο για ένα βράδυ. Την επόμενη ημέρα πήγαμε σε άλλο ξενοδοχείο και καθίσαμε μία εβδομάδα. Είχε μόνο ένα δωμάτιο, με δύο κρεβάτια, είχε πολύ θόρυβο, ήταν ακριβό και με ενοχλούσε επειδή ο αδελφός μου ροχάλιζε. Μετά πήγαμε σε άλλο ξενοδοχείο όπου υπήρχαν δύο δωμάτια και είχαμε καλύτερη τιμή...Από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου ο αδελφός μου ήταν άρρωστος. Πήγα και του πήρα φάρμακα στις 30 Οκτωβρίου. Την επόμενη ημέρα, το απόγευμα ήρθε μία φίλη μας. Πήγαμε του πήραμε φάρμακα. Ήπιαμε ποτά. Εγώ στις 19:30 βγήκα να πάω να φάω κάτι. Γύρισα στο ξενοδοχείο. Βγήκα μετά ξανά και το βράδυ πήγα σε στριπτιτζάδικο....Την επόμενη ημέρα με πήρε η γυναίκα μου και μου είπε πως ο γιος μου ήταν άρρωστος (κλαίει). Έπρεπε να επιστρέψουμε σύντομα στη Βουλγαρία...»
Ο κατηγορούμενος περιέγραψε στο δικαστήριο και το πως συνελήφθη όταν ήρθε ξανά στην Ελλάδα μετά από λίγους μήνες καταλήγοντας πως «Θα ήθελα να υπάρχει ένα ανοικτό μυαλό και μία ανοικτή καρδιά. Ποιος ανθρωπος με ένα νεογέννητο παιδάκι να κάνει ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα; Να ρισκάρει, να ρισκάρω τη δική μου ζωή και του παιδιού μου;» ανέφερε στο δικαστήριο.
Η δίκη θα συνεχιστεί  με την απολογία του αδελφού του, δεύτερου κατηγορούμενου στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση