GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ "ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ" προκαλούν! ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΕΛΑΣ σε μια τράπεζα...

Daisy Galiatsatou   Μολις γυρισα απ την τραπεζα που μου ζητησε μια φιλη να παμε μαζί για να την βοηθησω να κανει διακανονισμο σ ενα παλ...

Daisy Galiatsatou 
Μολις γυρισα απ την τραπεζα που μου ζητησε μια φιλη να παμε μαζί για να την βοηθησω να κανει διακανονισμο σ ενα παλαιο χρεος της. Μπηκαμε μεσα και ερχεται ενας υπαλληλος με υφος 80 καρατίων και μας λεει τι θελουμε. 
Αφου του εξηγησα τοτε κοιταει στο κομπιούτερ και λεει ενα αστρονομικο ποσο. Το χρεος ηταν 1500 ευρω και αυτος με την καθυστερηση το εβγαλε 17.000 ευρώ. Τι λετε του λεω. Η γυναικα εμεινε χωρις δουλεια και εχει ενα παιδι που μεγαλωνει μονη της που θα βρει αυτες τις τεραστιες δοσεις που μας λετε;
Προβλημα της, με λιγα λογια μας ειπε ο ξερολας και σηκωνεται να φυγει. 
Τοτε μ επιασε το Κεφαλονιτικο. Τι λες βρε μεγαλείο της μετριοτητας (αυτο το ακουσα απο μια φιλη για τους τραπεζικους) τι λες βρε σουρλουλού; Κατσε κατω τωρα! παλουκωσε τον πισινο σου και ακου την γυναικα. 
Γυρισε επιθετικά να πει κατι κι εγω με φωνες που ακουγομουν μεχρι την σκαλα του Μιλανου φωναζα!
Τι λες βρε φαλιρισμενο θαλασσοδανειο που τα τρωγατε μαζι με τα γραφεια διεκπεραιωσης για να δωσετε δανεια με ψευτικες φορολογικες δηλωσεις και τωρα οι τραπεζες σας τρωνε τα σπιτακια του κοσμου. Και εισαστε ολοι υπευθυνοι για τα κοκκινα δανεια σημερα Δεν δουλευα σε μοναστηρι για να μην ξερω τιποτε. Εχω ονοματα στα χερια μου και αρκετα στοιχεια. Κατσε ρε μεγαλειο του τιποτε και κανε σωστα τον λογαριασμο με την γυναικα γιατι θα βγεις χωρις πισινο. 
Ηρθε ο διευθυντης μου ειπαν γλυκα να ηρεμησω εγω δεν ηρεμουσα ετρεμα απ τα νευρα μου αλλα τελικα το ποσο κατεβηκε και εκανε την δουλεια της η γυναικα αφου της ζητησαν να φερει χαρτια για να αποδειξει αδυναμια πληρωμης και ισως απαλλαγη. 
Βγαινοντας η φιλη μου ειχε τρομαξει και με χαϊδευε στην πλατη για να ηρεμησω. Και μου λεει αν προκειται για να κανουμε την δουλεια μας να κινδυνευει η ζωη σου αστο καλυτερα. Της ειπα οτι εγω εχω συνηθισει. Και τωρα παω στην θαλασσα με ενα ζαναξ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση