GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Επιστήμη": Αυνανισμός και μάσκα... για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Τι τρομερή εποχή... αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς » Ουίλλιαμ Σαίξπηρ , " Βασιλιάς Ληρ "...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Τι τρομερή εποχή...
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς
»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
, "Βασιλιάς Ληρ" (1609)

Κάθε ημέρα που περνάει απέναντι στον κορωνοϊό, η "επιστήμη" κάνει...
ταχύτατες προόδους για την αντιμετώπιση αυτού του "αόρατου εχθρού".
Ενώ αυτός ο κορωνοϊός, ένας από τους εκατοντάδες κορωνοϊούς που υπάρχουν πολλά χρόνια στον οργανισμό μας, προκάλεσε την "έκτακτη ανάγκη πανδημίας" σύμφωνα με την εταιρία του Μπιλ Γκέιτς και των φαρμακευτικών πολυεθνικών -τον βάπτισαν Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας-, η "επιστήμη" κάνει καθημερινά άλματα για την αντιμετώπισή του.
Όχι, δεν μας μιλούν για τη φαρμακευτική αντιμετώπιση, όπως τη χορήγηση Ιντερφερόνης άλφα 2Β, που αναπτύχθηκε από το Κέντρο Γενετικής και Βιοτεχνολογίας (CIGB) της Κούβας, ή τη χορήγηση πλάσματος από αναρρώσαντες ασθενείς, ή την υδροξυχλωροκίνη, ή την άμεση αντιμετώπιση με το πρώτο σύμπτωμα κ.α.π. Βέβαια, σ' αυτές τις πετυχημένες φαρμακευτικές παρεμβάσεις υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα: είναι πολύ φθηνά φάρμακα χωρίς κέρδος για τις πολυεθνικές!
Όχι, δεν μας μιλούν για το έγκλημα που έγινε μέσω των κατευθύνσεων που δόθηκαν:
«Σκοτώσαμε ανθρώπους, έστω και αν με καλή πίστη, επειδή ήμασταν αντιμέτωποι με μια νέα κατάσταση, αλλά στην εντατική θεραπεία εφαρμόστηκε μια λανθασμένη θεραπεία. Έλεγαν ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, που τώρα αποτελούν τη βάση της νέας θεραπείας. Δεν χρησιμοποιήθηκε ηπαρίνη και έγινε βαθύς αερισμός. Εγώ είδα τις βάσεις των πνευμόνων ασθενών Covid κατά τη διάρκεια των αυτοψιών και κυριολεκτικά κάηκαν εντελώς, επειδή το καθαρό οξυγόνο που στάλθηκε σε μια συγκεκριμένη πίεση δημιούργησε ένα πραγματικό έγκαυμα. Ο θρομβοεμβολισμός δημιουργήθηκε επειδή το οξυγόνο δεν κυκλοφόρησε καθόσον οι πνεύμονες είχαν φράξει. Οι γιατροί ακολούθησαν τις κυβερνητικές οδηγίες χρησιμοποιώντας ένα εντελώς λάθος πρωτόκολλο. Ήταν σαν να θεραπεύεις έναν διαβητικό με ζάχαρη. [...]» [Βλέπε σε: Ιταλία - Covid- 19... "Άρρωστοι άνθρωποι θανατώθηκαν στην εντατική θεραπεία"!].
Μας μιλούν για το θεϊκό "ευρωπαϊκό εμβόλιο" και τις μάσκες στα νήπια και τα παιδάκια στα σχολεία.
Φυσικά καμία νύξη για το Ρωσικό εμβόλιο, αλλά και το Κουβανέζικο [Βλέπε σε: Covid-19 Sputnik-V: Ρωσία-Κούβα... η διπλή ήττα της "πολιτισμένης" δύσης!].

Τώρα νέες συγκλονιστικές επιστημονικές ανακαλύψεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού: Αυνανισμός!
Το Χάρβαρντ, εκεί που ετοιμάζουν το θεϊκό μας εμβόλιο, μας είχε ήδη ενημερώσει για μία συγκλονιστική ανακάλυψή του, ένα όπλο εναντίον του "αόρατου εχθρού" από αρχές Ιούνη 2020 [Βλέπε σε: Covid- 19, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: "Να φοράτε μάσκα όταν κάνετε σεξ..."!].

Σήμερα ο Καναδάς με νέες επιστημονικές μεθόδους: Αυνανισμός και μάσκα στο σεξ!

Η κυρία Dr. Theresa Tam, ομόλογος του δικού μας κυρίου Τσιόρδα στον "αναπτυγμένο και Πολιτισμένο" Καναδά (Canada's Chief Public Health Officer), δεν αφήνει περιθώρια στον πόλεμο εναντίον του κορωνοϊού:
«Η σεξουαλική δραστηριότητα με τον χαμηλότερο κίνδυνο είναι αυτή που αφορά μόνο τον εαυτό σας»... δηλαδή αυνανισμός, ή στην καθομιλουμένη: Μαλακιστείτε για να σωθείτε!
Πρόσθεσε και συμβούλεψε εκείνους που ασκούν σεξουαλική δραστηριότητα -μέχρι ν'΄απαγορευτεί κι ο έρωτας για το καλό μας, τη "ζωή" μας:
«Να αποφύγουν τα φιλιά και την επαφή με πρόσωπο... με χρήση του ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, όπως μάσκα προσώπου».
Μήπως οι "καθεστωτικοί επιστήμονες" έγιναν πραγματικά συνωμοσιολόγοι; Ας το δούμε στο "έγκυρο" CNN: Wear a mask while having sex and avoid kissing new people, Canada's top doctor advises... "The lowest risk sexual activity during Covid-19 involves yourself alone"

"Η σεξουαλική δραστηριότητα με τους λιγότερους κινδύνους είναι αυτή που κάνουμε μόνοι μας...", μεταξύ άλλων επισημαίνει η μεγαλύτερη ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera", προπαγανδίζοντας τον αυνανισμό εναντίον του κορωναϊού.
Diego Fusaro, Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος: «Έχετε καταλάβει ότι, πλέον, ξεπεράσαμε τη γελοιότητα;»

Μία είναι η πραγματικότητα: Lady Gaga, είναι πάντα μπροστά από την εποχή της... δίνει, ή παίρνει γραμμή από την "επιστήμη"!
Μαλακιστείτε γιατί χανόμαστε!

«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος κόσμος πασχίζει να γεννηθεί.
Τώρα είναι η εποχή των τεράτων»
Αντόνιο Γκράμσι








1 σχόλιο

  1. Τωρα τι να της πεις της καυμενης!Αντε να δωσουμε κανα ευρω στα ΜΜΕ μας να τη πουνε υπερκομψη,αισθητικα τελεια,ξερω'γω κριμα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση