GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Σκάφος με μετανάστες νότια των Χανίων - Συναγερμός στο Λιμενικό - ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Λιμενικό, καθώς σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε νότια της Κρήτης και συγκεκριμένα τω...

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Λιμενικό, καθώς σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε νότια της Κρήτης και συγκεκριμένα των Χανίων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος επιβαίνουν περίπου 70-80 άτομα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν γυναίκες και παιδιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σκάφος αρχικά κατάφερε να προσεγγίσει σημείο της ευρύτερης περιοχής και περίπου 10 άτομα κατάφεραν να αποβιβαστούν, κοντά στο Στόμιο. Μεταξύ τους είναι και τρία παιδιά.

Σε όλους τους μετανάστες που έχουν εντοπιστεί, έχει παρασχεθεί η ανάλογη φροντίδα. Το ιστιοφόρο συνεχίζει τον πλου του, ενώ παρακολουθείται από σκάφος του λιμενικού. Σημειώνεται ότι το σκάφος πλέει πλέον σε διεθνή ύδατα, και παρακολουθείται από τις Ελληνικές Αρχές.

Δείτε τις φωτογραφίες από το zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση