GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Η "βίβλος" των απαιτήσεων του Χάρι και της Μέγκαν για ομιλίες

Αυστηρούς όρους θέτουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε όσους θέλουν να τους κλείσουν για ομιλητές σε εκδηλώσεις μελλοντικά, περιλα...

Αυστηρούς όρους θέτουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε όσους θέλουν να τους κλείσουν για ομιλητές σε εκδηλώσεις μελλοντικά, περιλαμβανομένων της καταβολής της αμοιβής τους προκαταβολικά αλλά και της λεπτομερούς ενημέρωσης για όλους τους χορηγούς, σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε. Σύμφωνα με το "Virtual Event Request Form", οι διοργανωτές εκδηλώσεων πρέπει να αφήνουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ να υπαγορεύουν οι ίδιοι ποιοι παρουσιάζουν ή συντονίζουν οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους αν θέλουν να προσκαλούν το ζευγάρι στην εκδήλωσή τους. Το τετρασέλιδο έγγραφο προέρχεται από το πρακτορείο διοργάνωσης ομιλιών της Νέας Υόρκης Harry Walker Agency (HWA), και στο πελατολόγιό του βλέπουμε τους Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπιλ Κλίντον αλλά και την Όπρα Γουίνφρεϊ.
Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στην κατοχή της η Daily Telegraph, η επιλογή του παρουσιαστή και του συντονιστή θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του ομιλητή". "Η αμοιβή θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας από τον λογαριασμό του αρμόδιου οργανισμού" επισημαίνεται παρακάτω.
Υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να δοθούν λεπτομέρειες για τους χορηγούς, ακόμη και αν δεν εμπλέκονται άμεσα στην παρουσίαση του ομιλητή, τίθεται το ερώτημα στη φόρμα: "Εάν χάνατε έναν ή περισσότερους από τους παραπάνω χορηγούς, θα μπορούσε ο οργανισμός σας να συνεχίσει με αυτήν την εκδήλωση;". Και σε περίπτωση τεχνολογικού προβλήματος, οι διοργανωτές των εκδηλώσεων πρέπει να αναφέρουν λεπτομερώς τη μορφή σύνδεσης, είτε χρησιμοποιώντας εργαλείο τηλεδιάσκεψης ή δορυφόρο, και ποια είναι τα σχέδιά τους αν υπάρχουν «ζητήματα συνδεσιμότητας»".Το ζευγάρι μπορεί να κερδίσει έως και 1 εκατ. δολάρια την ομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση