GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάει για το ρεκόρ... χωρίς εμμονή

Ακόμη περισσότερο πλησιάζει το ρεκόρ 109 διεθνών γκολ του Αλί Νταεϊ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε στη νίκη τ...

Ακόμη περισσότερο πλησιάζει το ρεκόρ 109 διεθνών γκολ του Αλί Νταεϊ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε στη νίκη της Πορτογαλίας (2-0) απέναντι στη Σουηδία στο πλαίσιο του Nations League με τα οποία έφτασε τα 101 γκολ σε 165 συμμετοχές με την εθνική ομάδα από το ντεμπούτο του το 2004. Έχοντας λείψει από τον αγώνα εναντίον της Κροατίας το Σάββατο, λόγω προβλήματος στα δάχτυλα των ποδιών, ο Ρονάλντο δεν έχασε χρόνο για την επιστροφή του, σκοράροντας δύο φορές, με απευθείας φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και στο 72’ μετά από ασίστ του Ζοάο Φέλιξ.

«Κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το ορόσημο των 100 γκολ και τώρα θα πάω για το ρεκόρ. Βήμα προς βήμα. Δεν έχω εμμονή γιατί πιστεύω ότι τα ρεκόρ έρχονται με φυσικό τρόπο», δήλωσε ο Ρονάλντο.

«Όταν είχα αυτό το πρόβλημα στα δάχτυλά μου, ήξερα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω για αυτό το δεύτερο παιχνίδι. Μου αρέσει να είμαι εδώ, με αυτήν την ομάδα παικτών, τον προπονητή, το επιτελείο και ήξερα ότι θα έπαιζαν καλά στο πρώτο παιχνίδι ως ομάδα. Είναι πολύ καλό και κανείς δεν είναι αναντικατάστατος», πρόσθεσε ο 35χρονος Πορτογάλος.

Έχοντας σκοράρει πέντε φορές στις προηγούμενες συναντήσεις του εναντίον των Σουηδών, ο Ρονάλντο εξακολούθησε να γράφει Ιστορία στη σουηδική πρωτεύουσα.

«Το μέλλον, μόνο ο Θεός το ξέρει. Είμαι χαρούμενος που παίζω με αυτούς τους νέους παίκτες και απολαμβάνω πολύ αυτήν την στιγμή τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά», είπε ο CR7.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση