GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Μητσοτάκη! ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ πανηγυρίζουν...

Maria Denaxa Στη Γαλλία απόψε πανηγυρίζουν... => Le Figaro: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διευκρίνισε πως η Ελλάδα θα αποκτήσει, 18 γαλλι...

Maria Denaxa

Στη Γαλλία απόψε πανηγυρίζουν...
=> Le Figaro: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διευκρίνισε πως η Ελλάδα θα αποκτήσει, 18 γαλλικά μαχητικά Rafale, 4 φρεγάτες, 4 (αμερικανικα) ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα…»
https://www.lefigaro.fr/…/la-grece-annonce-acquerir-18-rafa…

=> Φλωράνς Παρλί, γαλλίδα υπουργός Αμυνας: "Η Ελλάδα ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποκτήσει 18 Rafale. Ενα εξαιρετικό νέο για την αεροναυπηγική μας βιομηχανία και μια πρεμιέρα: μια ευρωπαική χώρα θέλει να αποκτήσει μαχητικά αεροσκάφη Rafale". Το αποτέλεσμα μιας εξαγωγικής πολιτικής που διεξάγω με πεποίθηση από το 2017"

=> Γαλλικό υπουργείο Αμυνας: “Aυτή η ανακοίνωση συνιστά μια επιτυχία για τη γαλλική αεροναυπηγική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα για την Dassault Aviation κι επίσης για τους υπόλοιπους βιομηχανικούς εταίρους και κυρίως για τις πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αφορά η κατασκευή των Rafale"

1 σχόλιο

  1. Πολυ καλος πλασιε ο Μακρον!12 δις στη χημαζομενη Γαλλικη οικονομια δεν ειναι και ευκαταφρονητα.Οσο για την αμυνα της χωρας μας κι εφ οσον αποτελουμε και συνορο της ΕΕ δεν θα επρεπε και αυτοι να συμβαλουν και στρατιωτικα στο απαραβιαστο των συνορων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση