GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίκη Μακρή: Έργο επαγγελματία εκτελεστή η δολοφονία του επιχειρηματία

Έργο επαγγελματία εκτελεστή ήταν η δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Β...

Έργο επαγγελματία εκτελεστή ήταν η δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, βαλλιστικό αναλυτή, Γεώργιο Ραυτογιάννη. Όπως είπε ο κ. Ραυτογιάννης καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση με κατηγορούμενους δύο αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής: «Ο δράστης ξέρει να σκοπεύει. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από βιντεοληπτικό υλικό. Έχουμε οκτώ βολές. Συνήθως κάποια θα ξεφύγει. Σε αυτή την περίπτωση και οι οκτώ βρήκαν στόχο» κατέληξε ο μάρτυρας .
Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Ραυτογιάννη, το δικαστήριο προχώρησε στην ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας και στη συνέχεια άρχισε η κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων.
Σύμφωνα με τη μητέρα τους τα αδέλφια ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να δραστηροποιηθούν επαγγελματικά: «Με κάλεσε ο γιος μου στο τηλέφωνο και μου είπε ‘’μητέρα με έχουν συλλάβει για ανθρωποκτονία’’. Τον ρώτησα εάν γνώριζε τον άνθρωπο που δολοφονήθηκε και απάντησε αρνητικά. Εκείνο το διάστημα, είχε έρθει στην Ελλάδα για να βρει χώρο να ανοίξει καντίνα. Θέλαμε να έρθουμε στην Ελλάδα γιατί οι άνθρωποι είναι πιο ντόμπροι» είπε στην κατάθεση της.
Σε ερωτήσεις που της έγιναν από την έδρα σχετικά με τους λόγους που οι γιοι της έφυγαν από τον Καναδά όπου δραστηριοποιούνταν στο παρελθόν ισχυρίστηκε πως το έκαναν με δική τους πρωτοβουλία. Ωστόσο ο πρόεδρος του δικαστηρίου διάβασε έγγραφο της Ιντερπόλ σύμφωνα με το οποίο απελάθηκαν διότι είχαν εγκληματική δραστηριότητα.
Η κατάθεση της μητέρας των δύο κατηγορουμένων θα συνεχιστεί  καθώς δεν ολοκληρώθηκε λόγω συναισθηματικής φόρτισης της μάρτυρος.
Στο δικαστήριο παρούσα ήταν και σήμερα η χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, η οποία ακούγοντας τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του συζύγου της, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση