GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια του προέδρου Κλίντον στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Σημαντική διεθνή απήχηση εξακολουθεί να έχει η απονομή του Βραβείου Nelson Mandela 2020 του ΟΗΕ στην Ελληνίδα Πρέσβυ Καλής Θελήσεως τ...

Σημαντική διεθνή απήχηση εξακολουθεί να έχει η απονομή του Βραβείου Nelson Mandela 2020 του ΟΗΕ στην Ελληνίδα Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Το Βραβείο Nelson Mandela αποτελεί την κορυφαία διάκριση για την ανθρωπιστική δράση παγκοσμίως και σπουδαία τιμή για την Ελλάδα.

Ανάμεσα στις διεθνείς προσωπικότητες που έσπευσαν να συγχαρούν την κυρία Βαρδινογιάννη για τη βράβευσή της και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, κύριος Bill Clinton.

Από επίσκεψη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στον Λευκό Οίκο (φωτογραφία αρχείου)

Με ένα θερμό γράμμα ο Πρόεδρος Clinton συγχαίρει την κυρία Βαρδινογιάννη για την σπουδαία διάκριση την οποία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «αξίζει και με το παραπάνω».

«Εμπνέομαι πάντοτε από την εξαιρετική δουλειά που κάνετε μέσα από τα Ιδρύματά σας, αλλά και από την αδιάκοπη αφοσίωση σας στην προσπάθεια να βελτιώσετε τις ζωές των συνανθρώπων μας σε ολόκληρο τον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κύριος Clinton, ο οποίος επίσης σημειώνει τη μεγάλη σημασία αυτού του Βραβείου μέσα από το οποίο μένει ζωντανή η παρακαταθήκη του Nelson Mandela.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος Clinton, και η σύζυγος του Hillary, συνδέονται με στενούς και μακροχρόνιους δεσμούς φιλίας με τον Βαρδή και την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη από την εποχή που ήταν εν ενεργεία Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Από επίσημη φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο (φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση