GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΥΧΑΙΟ; «ΣΤΕΛΝΟΥΝ» τα τεστ (για τον κορονοϊό) σε διαγνωστικό κέντρο που συνεργάζεται με τον Μαγιορκίνη...

H 1η Yγειονομική Περιφέρεια Αττικής   στις 2 Σεπτεμβρίου με έγγραφό της «προτείνει» στις διοικήσεις των νοσοκομείων να στέλνουν τα δείγ...

H 1η Yγειονομική Περιφέρεια Αττικής  στις 2 Σεπτεμβρίου με έγγραφό της «προτείνει» στις διοικήσεις των νοσοκομείων να στέλνουν τα δείγματα τους, για εργαστηριακό έλεγχο του κορονοιού, στο διαγνωστικό κέντρο central lab α.ε /όμιλος ιατρική διάγνωση. Όμως με το διαγνωστικό αυτό  κέντρο φέρεται να έχει συνεργασία ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Γκίκας Μαγιορκίνης...

Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει ότι «σας αποστέλλουμε συνημμένα στοιχεία του διαγνωστικού κέντρου central lab α.ε /όμιλος ιατρική διάγνωση ενόψει διερευνήσεως σύναψης σύμβασης για μοριακούς εργαστηριακούς ελέγχους για Covid-19 των δειγμάτων που θα αποστέλλονται από τις δομές ευθύνης σας».


Σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ο κ. Μαγιορκίνης διατηρεί σχέση ως επιστημονικός συνεργάτης με το εν λόγω διαγνωστικό κέντρο. Αν αυτό  ισχύει, εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, τη στιγμή μάλιστα που τα δύο δημόσια εργαστήρια που διεξάγουν διαγωνιστικά τεστ για τον κορονοϊό, σε φάση έξαρσης της πανδημίας και ανάγκης μεγάλου αριθμού μαζικών τεστ, κατέρρευσαν, ανοίγοντας το δρόμο για ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου, σύμφωνα με καταγγελίες, υπήρχε αναφορά στον Γκίκα Μαγιορκίνη, η οποία ήταν αναρτημένη τις προηγούμενες μέρες αλλά μετά «εξαφανίστηκε».Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα του Ομίλου τα προηγούμενα 24ώρα ανέφερε ότι «εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (μοριακοί βιολόγοι), υπό την επιστημονική υπευθυνότητα του επίκουρου καθηγητή Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ κ. Μαγιορκίνη Γκίκα». Πλέον η ιστοσελίδα αναφέρει «εξειδικευμένο προσωπικό (Μοριακοί βιολόγοι) επιμελούνται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων».

Σημειώνεται ότι με το συγκεκριμένο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο centra lab, συνεργάζεται και το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», εργαζόμενοι του οποίου καταγγέλλουν το κέντρο για αναξιοπιστία και αφερεγγυότητα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση Ευαγγελισμού, «αναβρασμός έχει προκληθεί στο νοσοκομείο μας (το μεγαλύτερο της χώρας και αναφοράς για covid-19) καθώς από τα 120 δείγματα που έστειλε τελικά η διοίκηση στο αναφερόμενο ιδιωτικό εργαστήριο, centra lab, απάντηση δόθηκε στο νοσοκομείο μόλις για 70 κι από αυτά τα 25 ήταν δείγματα άλλου νοσοκομείου. ..Εκκρεμούν ακόμη, με αποτέλεσμα, δεκάδες προγραμματισμένα χειρουργεία να αναβάλλονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων και εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας μαζί και υγειονομικοί να κάθονται σε ..αναμμένα κάρβουνα ή και πολλοί από αυτούς να βρίσκονται στα πόστα τους! Τέτοια είναι η αργυρώνητη αξιοπιστία και φερεγγυότητά τους».

1 σχόλιο

  1. Καλα ρε σεις,αυτουνου του παιδιου δε του φταναν τα 500χιλ. που πηρε,για τις παπεριες που μας ειπε;Θελει κιαλλα;Πω ρε φιλε μου τι παρολες για ενεσιμα θ'ακουσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση