GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Διεθνής Ομάδα Γιατρών: καλούμε τον Τσιόρδα σε δημόσιο διάλογο - Συνέδριο Covid

Συνέδριο: " Επιστήμη & Κοινωνία στον πόλεμο της Πανδημίας " * 19-20 Σεπτέμβρη * Αθήνα Το διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο Ι...

Συνέδριο: "Επιστήμη & Κοινωνία στον πόλεμο της Πανδημίας" * 19-20 Σεπτέμβρη * Αθήνα
Το διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο Ιταλών, Γερμανών, Γάλλων αλλά και...
των ανεξάρτητων Ελλήνων γιατρών που αντιτίθεται σε όλη αυτή την παράνοια με τον κορωναϊό ανακοίνωσε ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και την αίθουσα φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8), το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή μεγάλων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να μας δώσουν τα «φώτα» τους και να μας ανοίξουν τα μάτια για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ίωση του κορωναϊού που ταλαιπωρεί τις ζωές μας τους τελευταίους έξι μήνες.
Προσκλήθηκαν επίσης και όσοι έχουν την αντίθετη άποψη από εκείνους, δηλαδή, όλοι εκείνοι οι γιατροί και επιστήμονες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις (Τσιόδρας, Μόσιαλος κ.α), οι οποίοι τάσσονται υπέρ των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής και συνεργάζονται με την κυβέρνηση, για να γίνει ένας αποδοτικός διάλογος και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο της πραγματικής επικινδυνότητας του κορωναϊού.
Ο διοργανωτής αυτού του γεγονότος παγκοσμίου ενδιαφέροντος είναι ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, ο οποίος μίλησε στον focus fm.
Σχετικό: Οι Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια απέναντι στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας

5 σχόλια

  1. Λες να γινει,ή θα πεταξουν καμια 200 κρουσματα παραπανω,σαν σημερα,εκει στη πλατεια.Αγαπητοι κυριοι ελπιζω να τεκμηριωσετε επαρκως τα συμπερασματα σας[οχι οτι χαμπαριαζουν,τη δουλεια τους κανουν],για να εχουμε ,εκτος των νομικων,και ιατρικα επιχειρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ να αποσύρετε το άρθρο γιατί ο κος Βόβολης δεν είναι ούτε διοργανωτής ούτε καν ομιλητής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη το συνεδριο ειναι μαιμου ή απλως θα μιλησουν αλλοι εκτος Βοβολη.Δε βλεπω ομως να γραφει οτι ο κος Βοβολης ειναι διοργανωτης;[εχω τελειωσει την Γ' Δημοτικου,λετε να φταιει αυτο;]Αγαπητε το ξαναειπαμε:Οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι ο πανηλιθιος ξυνεται.[παροιμια των υστερων του προηγουμενου αιωνα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μιλήσω στην γλώσσα των συνωμοσιολόγων. Αυτοί οι ψευδοεπιστήμονες (το πτυχίο δεν κάνει τον επιστήμονα) που συγκάλεσαν το ψευτοσυνέδριο, πληρώνονται από τους Illuminati για να αποσταθεροποιήσουν την κοινωνία με σκοπό την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Εσείς τα πρόβατα που τους ακολουθείτε στα τυφλά να ξέρετε οτι σας πάνε για σφαγή. Τέτοιους ψευδοεπιστήμονες έχουμε και εμείς στην επιστημονική μας κοινότητα (Φυσικός είμαι) οι οποίοι λένε οτι η Γή είναι επίπεδη και έχουν στρατολογήσει μερικά πρόβατα (βλέπε Flat Earth Society, αλλά εμείς τους κυνηγάμε και τους έχουμε διαγράψει από όλους τους συλλόγους Φυσικών. Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, και το λέω ΨΕΥΤΟΣΥΝΕΔΡΙΟ διότι δεν έχει κατατεθεί επίσημα στον ΙΣΑ (ο ΙΣΑ επίσημα δεν έχει λάβει γνώση) οπότε είναι ένα ανεπίσημο συνέδριο, δηλ μια ιδιωτική συγκέντρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση