GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ επίθεση (με drone) στο Καστελλόριζο...

Αναστάτωση και οργή στο ελληνικό νησί: Έβαψαν με κόκκινη μπογιά και την ελληνική σημαία στην πλαγιά του βουνού - Το Drone μπήκε μεσα στο λιμ...

Αναστάτωση και οργή στο ελληνικό νησί: Έβαψαν με κόκκινη μπογιά και την ελληνική σημαία στην πλαγιά του βουνού - Το Drone μπήκε μεσα στο λιμάνι και έπαιζε εμβατήρια - Κίνδυνος προβοκάτσιας - Ξεχειλίζει η οργή για τις άναδρες και ανήθικες κινήσεις των Τούρκων...

Το πρωί του Σαββάτου προκλήθηκε αναστάτωση, όταν μέσα στο γραφικό λιμανάκι του Καστελλόριζου άρχισαν να ηχουν, μέσω drone, τουρκικά εμβατήρια και ο τουρκικός εθνικός ύμνος. Στη συνέχεια, ακούστηκαν και σειρήνες πολέμου.

«Είναι αδιανόητο! Ήρθαν οι κουτοπόνηροι οι Τούρκοι να παίξουν εμβατήρια μέσα στα σπίτια μας; Είναι ντροπή! Να ξέρουν ότι δεν τους φοβόμαστε, ας βάλουν τέρμα τα ηχεία, εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια. Έχουμε το Στρατό μας εδώ που μας προστατεύει. Η αστυνομία όμως πρέπει να δράσει», δηλώνει κάτοικος του Καστελόριζου, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το περιστατικό. Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως άγνωστοι είχαν βάψει, πάλι μέσω drone, με κόκκινη μπογιά την ελληνική σημαία που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού και είναι σχηματισμένη από πέτρες βαμμένες στα γαλανόλευκα.

«Αν νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους θα μας φοβίσουν, είναι γελασμένοι οι Τούρκοι», σημειώνει ο κάτοικος. «Μόλις ενημερώθηκε ο Στρατός αποκατέστησε αμέσως τη ζημιά και η ελληνική σημαία είναι και πάλι εκεί να τη βλέπουν από απέναντι οι Τούρκοι», σημειώνει.

Σύμφωνα με κατοίκους του Καστελλόριζου, τον τελευταίο καιρό έχουν φτάσει στο νησί «ύποπτα» πρόσωπα, των οποίων ο ρόλος ερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και το το τουρκικό KARAR.tv. Όπως μετέδωσε το τουρκικό μέσο, drone που απογειώθηκε από το Κας, πέταξε πάνω από το Καστελλόριζο και έριξε 100 κιλά κόκκινης μπογιάς στην ελληνική σημαία που φαίνεται από την είσοδο στο λιμάνι του νησιού.



Στο μεταξύ συνεχίζοντας την προκλητική πολιτικής της στο Αιγαίο η Τουρκία εξέδωσε σήμερα NAVTEX, για τις 29 Σεπτεμβρίου, δεσμεύοντας περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση