GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το... δεξί στο US Open ο Τσιτσιπάς

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την προσπάθειά του στο US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αλμπέρτ Ρά...

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την προσπάθειά του στο US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-1) σε βάρος του 32χρονου Ισπανού (Νο.41) και έκλεισε θέση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Εκεί θα βρει είτε τον Αμερικανό Μαξίμ Κρέσι, είτε τον Σλοβάκο Γιόσεφ Κόβαλικ.
Όσον αφορά τον αγώνα, ο Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν αντιμετώπισε κανένα μπρέικ πόιντ. Εκείνος, από την πλευρά του, σημείωσε γρήγορα μπρέικ και στα τρία σετ, με αποτέλεσμα να παίξει με... αέρα και να φτάσει στην άνετη νίκη μετά από μόλις 1 ώρα και 38 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση