GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ! «H ANNA, που δεν έχει δουλέψει ώρα, θα μας μιλήσει πάλι για τον υποκατώτατο...»

Giannis Reppas   Η Άννα Διαμαντοπούλου στα 26 της διορίστηκε Νομάρχης Καστοριάς. Στην συνέχεια ανέλαβε Γενική Γραμματέας Κατάρτισης και αργό...

Η Άννα Διαμαντοπούλου στα 26 της διορίστηκε Νομάρχης Καστοριάς. Στην συνέχεια ανέλαβε Γενική Γραμματέας Κατάρτισης και αργότερα Νεότητας και αργότερα αργότερα Πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ.
Μία δεκαετία μετά ορίστηκε ξανά Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και λίγο μετά εκλέχθηκε βουλευτής Επικρατείας (ξανά διορισμός δλδ).
Η Άννα λοιπόν που στη ζωή της δεν έχει εργατοώρα απασχόλησης στην πραγματική οικονομία είναι η πρόταση Μητσοτάκη για την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ.
Η Άννα είναι αυτή που θα μας πει σύντομα να εφαρμόσουμε τον υποκατ΄βτατο και τις εναλλακτικές αμοιβές στις υπερωρίες, ενώ θα ντύσει σικ τον λόγο της με τις χιλιοειπωμένες (αλλά πάντα κενές) εκφράσεις «να κάνουμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η αγορά», «να απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις» και τα «συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας».
Αυτά θα μας πει η Άννα που δεν έχει δουλέψει ώρα τα τελευταία 30+χρόνια, γιατί πάντα αυτοί που μας λένε αυτές τις μλκιες δεν έχουν δουλέψει ώρα.

2 σχόλια

  1. Eιναι σαν τον μαιντανό,μόνος του δεν τρώγεται με τίποτα,αν τον βάλεις σε φαγητό τον τρώς θέλεις δεν θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη ξερετε τη μεγαλοκοπελα καλα;Κατι σα φτυσμα δηλητηριασμενης οχιας,ενα πραμμα.Μακαρι να ηταν μαιντανος εστω και σαπιος.Τωρα που το θυμηθηκα:Εκεινο το Ξαφα τι να γινεται:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση