GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!» Ο Κ. ΛΟΥΛΗΣ ...επιστρέφει στο υπουργείο Τουρισμού

Μέσω της ιδιότητας του μετακλητού, επαναφέρει η κυβέρνηση στο υπουργείο Τουρισμού τον πρώην Γενικό Γραμματέα, Κωνσταντίνο Λούλη, ο οποίος  θ...

Μέσω της ιδιότητας του μετακλητού, επαναφέρει η κυβέρνηση στο υπουργείο Τουρισμού τον πρώην Γενικό Γραμματέα, Κωνσταντίνο Λούλη, ο οποίος  θα κληθεί να αναλάβει «ειδικός σύμβουλος» για την στρατηγική επέκταση του ελληνικού τουρισμού στις διεθνείς αγορές!..

Ο κ. Λούλης, άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη και ταμίας του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απομακρύνθηκε από τη θέση του ΓΓ Τουρισμού τον Αύγουστο, στον απόηχο της αποκάλυψης ότι δεν διαθέτει πανεπιστημιακό τίτλο. Μόλις δύο μήνες μετά την απομάκρυνσή του ο κ. Λούλης επιστρέφει στο υπουργείο Τουρισμού αυτή τη φορά ως «ειδικός σύμβουλος» του υπουργού Χάρη Θεοχάρη. Με απόφαση του κ. Θεοχάρη ο κ. Λούλης προσλαμβάνεται μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του (για διάστημα ενός έτους) αλλά χωρίς μισθό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο κ. Λούλης επανέρχεται ως άμισθος «εμπειρογνώμονας με ειδικό αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υποβολή προτάσεων για την τουριστική ανάπτυξη, τη στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας και τη στρατηγική επέκτασης στις διεθνείς αγορές θα παρέχει τις υπηρεσίες του στον υπουργό Τουρισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση