GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!» ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η απόφαση για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα...

Ανακλήθηκε, με εντολή του πρωθυπουργού, η απόφαση για περιορισμένη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα λόγω της διασποράς του κορονοϊού. Με εντολή ...

Ανακλήθηκε, με εντολή του πρωθυπουργού, η απόφαση για περιορισμένη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα λόγω της διασποράς του κορονοϊού.

Με εντολή του πρωθυπουργού ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού. Η ανατροπή της ειλημμένης απόφασης ήρθε χθες το βράδυ κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. "Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...". Με αυτή τη φράση αρχίζει η ανακοίνωση ακύρωσης της απόφασης.

Κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ, αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Τα πρώτα ματς που θα εφαρμόζονταν πιλοτικά η επιστροφή του κόσμου θα ήταν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με τη Μαρσέιγ και την Ομόνοια αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση