GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρκεί απλώς ν΄αναρωτιέσαι, για να στοχοποιηθείς! Αναλαμβάνουν οι σχετικοί μηχανισμοί...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Βαδίζουμε, σ΄ ένα τεντωμένο σχοινί, που ξεδιπλώθηκε, πάνω απ΄ την κοινωνία, προσπαθώντας να...

Της Ιωάννας Υψηλάντη


Βαδίζουμε, σ΄ ένα τεντωμένο σχοινί, που ξεδιπλώθηκε, πάνω απ΄ την κοινωνία, προσπαθώντας να...

ισορροπήσουμε, σε δεκάδες σερβιρισμένα διλλήματα, που αφορούν στις ίδιες τις ζωές μας.
Στόχος, να χαθεί ο πραγματικός στόχος. Να χαθεί η κοινή λογική μας. Να χαθούμε οι ίδιοι, μέσα στην ομίχλη της αμφισβήτησης, για όσα γεγονότα εξελίσσονται, μπροστά στα μάτια μας με πλήρη διαύγεια!
Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος το μέλλον, που μας επιφυλάσσουν!
Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την καταστροφή όλων των ελευθεριών μας!

Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την απόλυτη επιβολή με κάθε θεμιτό ή αθέμητο μέσον, των επιθυμιών, των απόψεων, των σχεδίων, των κερδών ΜΟΝΟ των ισχυρών αυτού του πλανήτη!
Έχουν φτάσει σε σημείο να μας αφαιρούν ακόμα και την ίδια μας την αναπνοή, μέσω του φόβου, ή την επιβολή αβάσταχτων προστίμων. Για να διαπιστώνουμε, στη συνέχεια, ότι όσο νομοταγείς, υπάκουοι και συνεργάσιμοι κι αν είμαστε, δεν τους είναι ΠΟΤΕ αρκετό!
"Πρώτο κύμα", "δεύτερο κύμα", "τρίτο και αιώνιο κύμα"! "Να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό"! "Εμβόλια, από Νοέμβριο, μην ανησυχείτε!" "Εμβόλια, από Δεκέμβριο, μην ανησυχείτε"! "Εμβόλια, από την Ανοιξη, από το καλοκαίρι!". "Καθίστε μέσα", μέχρι τότε! Αυτά ακούμε! Από αξιότιμους επιστήμονες. Που όλοι πληρώνονται με υπερβολικά ποσά.
Στο ίδιο διάστημα, η κυβέρνηση περνάει νόμους, για απαγόρευση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, για απ΄ ευθείας παράδοση, στις Τράπεζες, ή στο Δημόσιο, της μοναδικής κατοικίας ΟΛΩΝ των Ελλήνων, που χρωστάνε ακόμα και 500 ευρώ, στην εφορία, ή στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αλλά, ταυτόχρονα, απαλλάσσει, από δεκάδες εκατομμύρια χρέους τους "μεγάλους"!
Στο ίδιο διάστημα, καταστρέφονται θέσεις εργασίας, η ανεργία καλπάζει, τα μαγαζιά κλείνουν και η κυβέρνηση νομοθετεί απλήρωτες υπερωρίες, για να μην γίνονται προσλήψεις, όπου απέμεινε κάποια υποβαθμισμένη παραγωγή.
Το ωράριο εργασίας καταργείται, σύμφωνα με τα "θέλω" του εργοδότη.
Και συ δεν μπορείς ν΄ ανασάνεις με την μάσκα! Δεν μπορείς να φας το κουλούρι σου στο δρόμο, να πιεις τον καφέ σου, να κάνεις το τσιγαράκι σου, να μπεις σε αυτοκίνητο με τον σύντροφό σου, που όλη την ημέρα ανταλλάσσεις τα χνώτα σου, χωρίς μάσκα, γιατί ο χωροφύλακας του "νόμου και της τάξης" θα σε χρεώσει με τρία μεροκάματα! Και αναρωτιέσαι, αν είναι απαραίτητη η μάσκα και όχι αυτά τα υποκριτικά "μέτρα"!
Βγαίνει ο ΠΟΥ και διαπιστώνει με έκπληξη ότι "έχει εξαφανιστεί η γρίπη, λόγω κορονοϊού". Αν αληθεύει, προς τι η αναγκαιότητα των εμβολίων, κατά της γρίπης; Μήπως ο κορωνοϊός ΕΙΝΑΙ η γρίπη;;  Τι ισχύει, επιτέλους;;
Ισχύουν τα νούμερα;; Ισχύουν οι θάνατοι;; Μήπως όχι;; Μήπως έχουν εργαλειοποιηθεί;; Γιατί φιμώνεται η διαφορετική άποψη;
Αρκεί απλώς ν΄αναρωτιέσαι, για να στοχοποιηθείς! Αναλαμβάνουν οι σχετικοί μηχανισμοί.
"Συνωμοσιολόγοι" εναντίον συνωμοτών!
Θα είμαι με τους πρώτους! Οχι γιατί "δεν πιστεύω στον ιό", όπως λένε μονίμως, οι "ειδικοί", αλλά γιατί δεν πιστεύω στις αγαθές προθέσεις της παγκόσμιας ελίτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση