GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΟΙ ΣΑΣ χαϊδεύατε τους φασίστες... Τίποτα απ΄όσα λέτε δεν σας ξεπλένει!

Της Ιωάννας Υψηλάντη " Δεν φταίω εγώ, δεν φταις εσύ, ούτε κι ο Χατζηπετρής "! Αυτό το εργάκι παρακολουθούμε, τις...


"Δεν φταίω εγώ, δεν φταις εσύ, ούτε κι ο Χατζηπετρής"!
Αυτό το εργάκι παρακολουθούμε, τις... δύο τελευταίες ημέρες, στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ, καθώς το θέμα "Κοντονή", έχει γίνει η αφορμή παραγωγής "αρνητών" και "μετανοούντων", όλων των αντιλαϊκών πολιτικών της τελευταίας δεκαετίας.
Στο ριγκ της παραπληροφόρησης, κεντρικοί αγωνιζόμενοι, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. και το έπαθλο, η αποδοχή της κοινής γνώμης, για τον νόμο, της αφαίρεσης των πολιτικών δικαιωμάτων των καταδικασμένων Χρυσαυγητών.
Όμως, τον νόμο αυτόν τον ψήφισαν και τα δύο κόμματα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, διά της ψήφου του και η ΝΔ, δια της καθολικής απουσίας της από την κοινοβουλευτική διαδικασία. Τσόντα, υπέρ του νόμου, ψήφισε και το "Ποτάμι".
Ψέμα πρώτο: "Το νομοσχέδιο έπρεπε να έλθει, αυτούσιο, όπως το προετοίμασε η νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Εμείς δεν μπορούσαμε ν΄ αλλάξουμε κάτι", λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ερώτημα: Τότε, ΠΩΣ έγινε η αλλαγή, για τα κριτήρια των βιασμών, μετά την λαϊκή θύελλα, που ξεσηκώθηκε;;
Και επιπλέον. Ποιος κατοχύρωσε με την ψήφο του τέτοια διάταξη, για την νομοπαρασκευαστική επιτροπή;; Αυτή κυβερνάει την χώρα;;
Ψέμα δεύτερο: "Είναι αυστηρότερες οι ποινές, από τον προηγούμενο Κώδικα και αυτό ισχύει το ίδιο, για όλες τις εγκληματικές οργανώσεις", λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ερώτημα: Ταυτίζονται, νομικά, οι πολιτικές εγκληματικές οργανώσεις με τις μαφιόζικες;;
Αυτές που έχουν πολιτική εξουσία και ασυλία, πρόσβαση στους κρατικούς μηχανισμούς και στην Βουλή, πρόσβαση σε κρατικά Ταμεία, για δανεικά κι αγύριστα, πρόσβαση στην δημόσια προπαγάνδα και Ενημέρωση, από τα ΜΜΕ και μάλιστα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, από τον Νόμο, μ΄ αυτές του κοινού ποινικού εγκλήματος;; Ποιος "φωστήρας" της νομοπαρασκευαστικής το σκέφτηκε και το πολιτικό σύστημα το υιοθέτησε;;
Στο ίδιο θέμα: Οταν τον Ιούνιο του 2018, ΜΕΣΑ στην Βουλή, για την συζήτηση, για το Σκοπιανό, ο βουλευτής της ΧΑ Κ. Μπαρμπαρούσης, κάλεσε από το βήμα, τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρέμβουν και η ηγεσία τους να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, φωνάζοντας "τα κεφάλια σας στις Πρέσπες" και ξεπερνώντας κάθε χυδαιότητα είπε στον Πάνο Καμμένο: "Καμμένε, να έρθεις με φουστίτσα πάνω στο μικρό μου πόνυ...", γιατί αγνοήθηκε ο Νόμος για κάλεσμα σε πραξικόπημα, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, του κόμματος;; Σύσσωμοι οι βουλευτές της ΧΑ τον χειροκροτούσαν! Γιατί τότε δεν αποβλήθηκε το κόμμα, οριστικά, απ΄ την Βουλή;; Γιατί επιβλήθηκε ποινή ΜΟΝΟΝ 15 μηνών στον Μπαρμπαρούση, αντί για "τουλάχιστον 10 ετών", όπως προέβλεπε ο νόμος;; Γιατί επανήλθε ο Μπαρμπαρούσης, στα κοινοβουλευτικά έδρανα, μετά, από 6μήνες, επειδή δεν είχε τελεσιδικήσει η απόφαση; Και συνέχισε τις εγκληματικές του πράξεις, πληρώνοντας, απλώς, χρηματικά πρόστιμα! Επί ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά!
Ψέμα τρίτον: Η ΝΔ ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί ν΄ αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ. Μα δεν τροποποίησε τον Ποινικό Κώδικα, τον Νοέμβριο του 2019, ως κυβέρνηση;;;; Γιατί δεν άλλαξε και την διάταξη, για τα πολιτικά δικαιώματα;; Γιατί ισχυρίζεται ότι "θα το κάνει "εν ευθέτω χρόνω" και όχι χθες;;
ΟΛΟΙ ΣΑΣ χαϊδεύατε τους φασίστες, ελπίζοντας, σε ξεστρατισμένα, ανεγκέφαλα ψηφαλάκια και σε κοινοβουλευτικές συναλλαγές, κάτω απ΄το τραπέζι!
Τίποτα απ΄όσα λέτε δεν σας ξεπλένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση