GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ αποφάσισαν να συνεχίσουν τις καταλήψεις...

Μαθητές από περισσότερα από 180 σχολεία παρευρέθηκαν στη σαββατιάτικη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπης της Αθήνας, στην Γκράβα, όπου α...

Μαθητές από περισσότερα από 180 σχολεία παρευρέθηκαν στη σαββατιάτικη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπης της Αθήνας, στην Γκράβα, όπου αποφάσισαν τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι μαθητές καλούν τους καθηγητές να μην εφαρμόσουν τις «τηλε - απουσίες», όπως χαρακτηρίζουν και την τηλε- εκπαίδευση στα σχολεία, τα οποία τελούν υπό κατάληψη.
Κάλεσαν, μάλιστα, τους μαθητές από όλα τα σχολεία να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις προκειμένου να οργανωθούν.
Επιπλέον, η Συντονιστική θα οργανώσει τηλεδιασκέψεις με άλλες Επιτροπές από την Ελλάδα.
Επιπλέον, ανακοίνωσαν ότι την Τετάρτη 7 Οκτώβρη θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση ‪στις 10:00‬ στο μετρό Αμπελοκήπων, δηλώνοντας ότι «είναι αυτονόητο ότι θα κλείσουμε τα σχολεία μας και θα συμμετέχουμε στη διαδήλωση μαζί με όλο το λαό για να μπουν οι φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής στη φυλακή».
Τέλος, την Παρασκευή 9 Οκτώβρη οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στις 12:00‬ στο υπουργείο Παιδειας, προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση