GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ! «ΒΡΩΜΙΚΟΣ και ανηλεής πόλεμος από το ΕΣΡ κατά του Βελόπουλου...»

Ο ‘ΒΡΟΜΙΚΟΣ’ ανηλεής ΠΟΛΕΜΟΣ του ΕΣΡ εναντίον του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΑΥΡΙΟ Πέμπτη (22/10/2020) πρωί ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ...


Ο ‘ΒΡΟΜΙΚΟΣ’ ανηλεής ΠΟΛΕΜΟΣ του ΕΣΡ εναντίον του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΑΥΡΙΟ Πέμπτη (22/10/2020) πρωί ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. 

Το ΕΣΡ συνιστά μια ανεξάρτητη αρχή η οποία λειτουργεί από το 1989. Πολλά για το έργο της δεν γνωρίζουμε.. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέχρι σήμερα έχει κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ. 

Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι παρά την πολυετή παρουσία του, έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα- όπως και ο ίδιος ο Πρόεδρός του έχει παραδεχθεί- ανίκανο να αναπτύξει μηχανισμούς για τον έλεγχο της πολυφωνίας, της αντικειμενικότητας στα ΜΜΕ ,αλλά και την αναλογική εκπροσώπηση των κομμάτων στα μέσα ενημέρωσης.

“Το να διαπιστώσει το ΕΣΡ αν τηρήθηκαν οι κανόνες της πολιτικής πολυφωνίας είναι ένα μικρό… μυστήριο”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου στην Βουλή, με τη δήλωσή του να δημιουργεί εύλογες σκέψεις για το μεγάλο μυστήριο, που δεν είναι άλλο από το … γιατί οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουμε μια ομάδα ανθρώπων- τα μέλη του ΕΣΡ- που … “δεν μπορεί” να επιτελέσει τα καθήκοντά της!!!

Το ΕΣΡ λοιπόν επιδεικνύοντας πρωτοφανή και υπερβάλλοντα ζήλο προέβη μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο μηνών σε έκδοση 15 (!!) αποφάσεων κατά περιφερειακών καναλιών, με τις οποίες επιβάλει δυσθεώρητα πρόστιμα, που αγγίζουν τις 30.000 ευρώ στο καθένα, οδηγώντας τα με βεβαιότητα στο λουκέτο! Κοινός παρονομαστής σε όλες τις ως άνω υποθέσεις είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και η προβολή τηλεοπτικών εκπομπών που ο ίδιος παρουσιάζει στους εν λόγω τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η εικόνα πολιτικής δίωξης στο πρόσωπο του Προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος από το ΕΣΡ ενισχύεται από τις τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου, που επιβάλλουν πρόστιμα βασιζόμενοι σε “εκτιμήσεις” τους, σε ιστορικά δεδομένα που στηρίζουν σε πηγές αμφιβόλου αυθεντίας όπως το “wikipedia” και σε αιτιολογίες έωλες και αναπόδεικτες.

Παρά το γεγονός ότι το ΕΣΡ δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην πλειοψηφία των θεμάτων αρμοδιότητάς του, ωστόσο έσπευσε να καταδικάσει την τοποθέτησή του Κυριάκου Βελόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι Σκοπιανοί που καίνε και ποδοπατούν την Ελληνική σημαία, έχουν τη λογική του φιδιού!

Ενοχλήθηκαν τα μέλη του ΕΣΡ επειδή δήλωσε ότι είναι “γενίτσαροι” ανθέλληνες” οι Σκοπιανοί που θέλουν να λέγονται “Μακεδόνες”.

Ισχυρισμούς που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προβάλει και από το βήμα της Βουλής, και που παρουσιάζεται από τη Δημόσια τηλεόραση! Για αυτές τις πολιτικές και απόλυτα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις, το ΕΣΡ έκρινε ότι πρέπει να επιβάλει στα περιφερειακά κανάλια ύψους 30.000 ευρώ.

Αδιαφορώντας έτσι για την επιβίωσή τους, μην λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα περιφερειακά αυτά κανάλια απασχολούν προσωπικό, το οποίο με το μισθό που λαμβάνει συντηρεί την οικογένειά του. Τα μέλη της αρχής φαίνεται μάλιστα να μην γνωρίζουν ότι τα περιφερειακά κανάλια έχουν εξαιρετικά περιορισμένο κοινό!

Κανάλια που εκπέμπουν στη Μυτιλήνη, στην Κοζάνη και που το κοινό τους δεν ξεπερνά τους 1000 θεατές δέχθηκαν πρόστιμα, υψηλότερα από πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε εθνικής εμβέλειας κανάλια! Θέτοντας έτσι την επιβίωσή τους εν αμφιβόλω, ειδικά δε στην παρούσα οικονομική συγκυρία!

Η ανεξάρτητη αυτή Αρχή, η οποία υποτίθεται ότι λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, κι άρα χάριν των Ελλήνων, επέλεξε στοχεύοντας τον Κυριάκο Βελόπουλο, και μέσω αυτού την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- η οποία ομολογουμένως παρουσιάζει ραγδαία άνοδο- να πλήξει εκατοντάδες οικογενειών και να τις οδηγήσει στην ανεργία!

Οι αλλεπάλληλες διώξεις του ΕΣΡ για την παρουσία του κόμματος στην τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν ήδη οδηγήσει στον αποκλεισμό του από τα εθνικής εμβέλειας κανάλια, κι έτσι τώρα σειρά έχει η περιφέρεια! Το ΕΣΡ τελικά θα μείνει πράγματι στην ιστορία, όχι για το έργο που έπραξε στην αναβάθμιση των ΜΜΕ, αλλά για τον ρόλο του “πολιτικού διώκτη” προσώπων που μιλούν ανοικτά, ελληνικά, πατριωτικά!

1 σχόλιο

  1. Α! Βελοπουλε σε ειχα πιο υποψιασμενο.Νομιζες οτι αμα εισαι καλος,τα πιρανχας δε θα σε φανε.Εδω πανε να φανε το Βαρτζοπουλο,το γυιο της κυρα Φανης,επειδη κατι ψελισε αντιθετο με τον νοσηρο μειοδοτη.Βαλανε το κολλητο Κασιδιαρη τωρα λαγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση