GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Δύο μαθητές νεκροί από το σεισμό στην Σάμο...

Δύο παιδιά 17 και 15 χρόνων ανασύρθηκαν νεκρά στο Βαθύ της Σάμου. Καταπλακώθηκαν από τοίχο κτιρίου μετά τον σφοδρό σεισμό που έπληξε το νησ...


Δύο παιδιά 17 και 15 χρόνων ανασύρθηκαν νεκρά στο Βαθύ της Σάμου. Καταπλακώθηκαν από τοίχο κτιρίου μετά τον σφοδρό σεισμό που έπληξε το νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, τα παιδιά περνούσαν από στενό δρόμο όταν ένας παρακείμενος τοίχος κατέρρευσε και τα καταπλάκωσε.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που ανέσυραν τα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, χωρίς τις αισθήσεις τους.

Η τραγωδία στη Σάμο ήρθε σε μία χρονική στιγμή που το νησί φαινόταν να έχει διαφύγει το σφοδρό σεισμό με οκτώ -ελαφρά στην πλειονότητά τους- τραυματίες.

Τέσσερις εκ των τραυματιών είχαν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Σάμου σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Και οι οκτώ τραυματίες έφεραν ορθοπεδικά τραύματα.

Οσον αφορά στις ζημιές στη Σάμο, αυτές είναι εκτεταμένες αφορούν, ωστόσο, κυρίως παλαιότερα κτίρια.   Ο μεγάλος σεισμός των 7 Ρίχτερ που έπληξε το ανατολικό Αιγαίο δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημιές στη Χίο και στους Φούρνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση