GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ!» ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον πρωθυπουργό για την Αννα Διαμαντοπούλου...

Πρόεδρε Κυριάκο,   πιστεύω ότι η παράταξή μας το κόμμα μας διαθέτει ικανά στελέχη, καταξιωμένα, με σπουδές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ...

Πρόεδρε Κυριάκο,  
πιστεύω ότι η παράταξή μας το κόμμα μας διαθέτει ικανά στελέχη, καταξιωμένα, με σπουδές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με βιογραφικά σημειώματα κύρους και επιπέδου, με πολιτική ιστορία, που θα μπορούσε κάποιο από όλα αυτά να έχει προταθεί για την διακεκριμένη αυτή θέση του Προέδρου του ΟΟΣΑ και όχι η κομματική ξένη για εμάς, ικανή κατά τα άλλα, κα. Διαμαντοπούλου.

Ο συνεχής και συστηματικός αποκλεισμός των ατόμων και αγωνιστών της παράταξής μας εύλογα δημιουργεί πικρία και ανησυχία προς τα που πάει η παράταξή μας. Μήπως ισχύει αυτό που λέγεται και θρυλείται η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ στη Κυβέρνηση!!!

Πρόεδρε,
κάποτε μπορεί να είναι και αρκετά γρήγορα πιστεύω λόγω των εξελίξεων, διεθνών και υγειονομικών, να ζητήσεις τη βοήθεια των κομματικών και παραταξιακών στελεχών και μαχητών. Φοβάμαι ότι θα βρεθούνε διχασμένοι, απογοητευμένοι και πιθανόν αφού έχουνε απομονωθεί και αποκλεισθεί από τις επιλογές σου να στρίψουν τη πλάτη τους και να επιλέξουν και προτιμήσουν κάτι άλλο.

Αυτό το απεύχομαι!!!

Αθανάσιος Γιαννόπουλος 
Καθηγητής Χειρουργικής 
τ. Υφυπουργός Υγείας

1 σχόλιο

  1. Μ'αρεσει που εισαι και επιστημονας.Ντιπ στουρναρι,δε σου κοβει.Παρακαλας εναν αναλγητο που εκτελει τις εντολες των αφεντικων του με περισσο ζηλο,εναν στυγνο γιεςμεν πενθημερης εργασιας;Εισαι τοσο ανιδεος που πιστευεις οτι ενας Μητσοτακης ανηκει στη Ν.Δ.;Ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση