GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σ' ευχαριστούμε Βολιβία του Έβο! Η Λατινική Αμερική στέλνει μήνυμα ελπίδας στους λαούς, που παλεύουν εναντίον του ιμπεριαλισμού!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Οι Ινδιάνοι αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν! Η Βολιβία του Έβο έδειξε πως λαοί και πολιτικές ηγεσίες ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι Ινδιάνοι αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν!
Η Βολιβία του Έβο έδειξε πως λαοί και πολιτικές ηγεσίες
που εμπνέονται από... πατριωτισμό και στοχεύουν
την ευημερία των λαών τους, ΜΠΟΡΟΥΝ!

Ο Lucho Arce του "Κινήματος για το Σοσιαλισμό", το κόμμα του Έβο... είναι ο νέος Πρόεδρος της Βολιβίας!

Το ανώτατο εκλογικό δικαστήριο, ελεγχόμενο από την κυβέρνηση των πραξικοπηματιών, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την επίσημη ανακήρυξη του νικητή των εκλογών Lucho Arce, και μάλιστα ξεπερνώντας το 50%, χωρίς την αναγκαιότητα 2ου γύρου εκλογών.
Όμως, ακόμη κι αυτοανακηρυγμένη πρόεδρος των πραξικοπηματιών Áñez, το ομολόγησε δημόσια με ανάρτησή της στο προσωπικό της twitter: "Δεν έχουμε ακόμη την επίσημη ανακ'ηρυξη, αλλά σύμφωνα με τα υπάρχοντα επίσημα αποτελέσματα, ο κ. Arce κι ο κ. (David) Choquehuanca (υποψήφιος αντιπρόεδρος) κέρδισαν τις εκλογές. Συγχαίρω τους νικητές και τους ζητώ να κυβερνήσουν σκεφτόμενοι τη Βολιβία και τη δημοκρατία".

Ένα ηχηρό χαστούκι στους ιμπεριαλιστές, αλλά και στους αυτόκλητους "θεματοφύλακες" του σοσιαλισμού, τους παρά-νησυχούντες για το σοσιαλιστικό δρόμο που έχουν επιλέξει οι λαοί, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εναντίον του ιμπεριαλισμού. Δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε, μεταξύ πολλών:
 
-Η τροτσκίστρια φεμινίστρια Μαρία Γκαλίντο, που για στο ευρωπαϊκό φεμινιστικό κίνημα και τα κινήματα ομοφυλοφίλων στην Ευρώπη αποτελεί σημείο αναφοράς κι είναι σύμβολο, γράφει στην εφημερίδα "Página 7":
«Στη Βολιβία δεν υπήρξε ποτέ στρατιωτικό πραξικόπημα, αλλά μια λαϊκή εξέγερση εναντίον ενός ομόφοβου Δικτάτορα, μισογύνη και ρατσιστή, του Έβο Μοράλες»: Η Λαϊκή Εξέγερση εναντίον του Ρατσιστικού Μισογυνικού δικτάτορα Έβο Μοράλες!
 
* Έπιασαν πάτο οι "παρακομματικοί ταλιμπάν"... Εκεί που σταματά η ντροπή, ξεκινά η ξεφτίλα!

Από τους πανηγυρισμούς για τη νίκη του "Κινήματος για το Σοσιαλισμό:


Μήνυμα ηχηρό για τους λαούς και τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα σ' όλο τον κόσμο, Νίκη του άξονα της Αντίστασης!






Σχετικά ("Press-gr"):

Η Λαϊκή Εξέγερση εναντίον του Ρατσιστικού Μισογυνικού δικτάτορα Έβο Μοράλες!

O Evo Morales διακήρυξε "πλήρη ανεξαρτησία" της Βολιβίας από ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση