GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ρε ουστ!..»

Elina Krommyda   Ρε ουστ! είπαμε σήμερα; Δεν είπαμε...Να πούμε!  Διέθεσε λέει ο Θεοδωρικάκος 18,5 εκ. "στους δήμους που έχουν πληγεί&qu...

Elina Krommyda 
Ρε ουστ! είπαμε σήμερα; Δεν είπαμε...Να πούμε! 
Διέθεσε λέει ο Θεοδωρικάκος 18,5 εκ. "στους δήμους που έχουν πληγεί". Έχει πέσει χάμω η λίστα Πέτσα και γελάει μαζί με τις μάσκες Κεραμέως κάτω από μια αγέρωχη ουασιγκτόνια.
Ωραίοι τύποι! 18,5 εκ. για έναν νομό ολόκληρο κατεστραμμένο, 20εκατ. στα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα διάφορων κρατικοδίαιτων αυλικών. Αλλά εντάξει, προθυμοποιήθηκε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες να συμπαρασταθεί στους κατεστραμμένους φτιάχνοντας τους δρόμους στα Άγραφα για να τους έχει έτοιμους να περάσουν οι ανεμογεννήτριες των διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων που θα τα κάνουν τα βουνά βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μελλοντικά νεκροταφεία τοξικών παλιοσίδερων. Να η ευκαιρία, τώρα που ο κατεστραμμένος την καταστροφή δεν την φοβάται.
Έχεις και την αντιπολίτευση του Τσίπρα που ξεπέρασε και τον εαυτό του σε γελοιότητα, βγήκε να καπηλευτεί τη δυστυχία του κόσμου και να κάνει τον πωλητή του σπόνσορά του του Κόκκαλη, τονίζοντας την ανάγκη να καταστραφούν όχι μόνο τα Άγραφα αλλά όλα τα βουνά για αιολικά, "τόσα βουνά έχει η Ελλάδα, δεν είναι ανάγκη να γίνουν μόνο σε ένα" είπε χαρακτηριστικά ο γελοίος, προωθώντας στην πλάτη των πνιγμένων τις μπίζνες του Κόκκαλη και της Ιntracom- Deutsche Aeolia. Γιατί όχι; Αφού απευθύνεται σε ψηφοφόρους που το κύριο πρόβλημά τους μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν είναι αν φίλησε ο Χαρδαλιάς το χέρι ενός πλημμυροπαθή ιερέα. 
Και βλέπεις και την προσωποποίηση της Ελλάδας μας, την απλή γυναίκα του χωριού, που θα το καταστρέψουν ολοκληρωτικά τα σχέδια όλων αυτών να κερνάει μέσα στη συμφορά της λουκούμια το κράτος που την έσωσε. 
Τα βλέπεις όλα αυτά και σου 'ρχεται να καθήσεις σε μια γωνιά χάμω, ν' ακουμπήσεις το κεφάλι σου στο μπράτσο και να βάλεις τα κλάματα, σαν τον Καρδιτσιώτη, κι ας μην είσαι στην Καρδίτσα, τα λασπόμουτρα και η δυσωδία έχουν πλημμυρίσει όλη τη χώρα πια.
(φώτο Lampros Papageorgiou)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση