GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και στην Νέα Υόρκη για την Αρμενία...

Krikor Tsakitzian   Μια πολύ μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποίησαν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, οι Αρμένιοι της Νέας Υόρκης, οι οποίοι είχαν στο π...

Μια πολύ μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποίησαν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, οι Αρμένιοι της Νέας Υόρκης, οι οποίοι είχαν στο πλευρό τους πολλούς Έλληνες της ομογένειας, όπως μετέδωσε από την Αμερικανική μεγαλούπολη ο καλός συνάδελφος, δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος στήριξε από την πρώτη στιγμή τον αγώνα των Αρμενίων, μέσα από τα ΜΜΕ στα οποία εργάζεται στην Αμερική.
Κάλεσαν τη διεθνή κοινότητα να σταματήσει τον άδικο πόλεμο που δέχεται η Αρμενία και το Αρτσάχ, από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν. 
Παρόμοιες κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως στο Μπουένος Άιρες. Επίσης μεγάλη συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν Αρμένιοι και Έλληνες στη Θεσσαλονίκη.
Οι φωτογραφίες είναι από τη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση