GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Δημιουργία Ξανά» για την επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε

Η επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε - η δεύτερη φέτος - αποδεικνύει πως η εγκληματική οργάνωση της αριστεράς δεν αντιπαρατίθεται σε ιδέες...

Η επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε - η δεύτερη φέτος - αποδεικνύει πως η εγκληματική οργάνωση της αριστεράς δεν αντιπαρατίθεται σε ιδέες, αλλά σε πρόσωπα, προσπαθώντας να τα εκφοβίσει. Κάποιες άλλες εποχές ο "αντιδραστικός" θα καταδικαζόταν από το λαϊκό δικαστήριο, αυτό που θέλει να ανασυστήσει το ΚΚΕ, και θα βρισκόταν στον πάτο κάποια πηγάδας. Τυχεροί είμαστε (ακόμα).

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ καταδικάζει τη φασιστική επίθεση και συγχαίρει τον Άρη Πορτοσάλτε για τη σθεναρή αντίστασή του απέναντι σε κάθε μορφής ολοκληρωτισμό ή ολοκληρωτική αντίληψη, απ' όπου κι αν εκπορεύεται.
Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε τη διπρόσωπη στάση των συστημικών κομμάτων και κυρίως της ΝΔ. Καταδικάζουν - και σωστά - την επίθεση (με φέιγ-βολάν και μπογιές) στον δημοσιογράφο, αλλά όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, υφίσταται επιθέσεις με βόμβες που του πυρπολούν το σπίτι ή σωματικές επιθέσεις από τους τραμπούκους του ΚΚΕ, τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν ξέρουν.

1 σχόλιο

  1. Τσ τσ,ολοι οι σοβαροι κυριοι.Ο Τζιμερος συγχαιρει Πρωτοσαλτε.Ουτε σε ψυχιατρειο τετοιες αβροτητες,Απ΄οτι μου ειπε και ο γκαραζιερης,μιλαμε για σπασμενα κουζινετα βασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση