ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

«Ζητείται ΟΧΙ...»

Share it:
Με αυταπάρνηση τόλμη και πνευματική αποφασιστικότητα έτρεξαν να υπερασπιστούν το χώμα που τους έτρεφε, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή η σχέση του πολίτη με το κράτος ηταν εδαφική.
Σήμερα με τον νεοφιλελευθερισμο να έχει επιβάλει σχεδόν την πλήρη απο- εδαφοποίηση των κοινωνικών σχέσεων, δεν είναι τυχαίο το γεγονός της σχεδόν υποταγής στις ορέξεις του Τούρκου επιβήτορα.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ΕΕ κάνει πως δεν βλέπει τον Τουρκικό επεκτατισμό επειδή έχει μεγαλύτερη σημασία η διεύρυνση των οικονομικών σχέσεων ΕΕ - Τουρκίας.
Ζητείται όχι, διαφορετικά η χώρα μας θα γίνει η κινητήριος δύναμη του Ισλαμοφασισμού.

Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση