GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ του πρωθυπουργού να διαφημίζει συγκεκριμένες εταιρείες...»

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος   Ο πολιτικός και μάλιστα ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στη θέση του για να διαφημίζει συγκεκριμένες εταιρεί...

Ο πολιτικός και μάλιστα ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στη θέση του για να διαφημίζει συγκεκριμένες εταιρείες έναντι των άλλων και να κάνει ραντεβού με εκπροσώπους εταιρειών για να παζαρεύει την άλφα ή βήτα επένδυση. Ο πρωθυπουργός που πρεσβεύει τις φιλελεύθερες αρχές της ελεύθερης αγοράς, μικραίνει το κράτος, το κάνει ευέλικτο, θέτει τους ίδιους κανόνες για όλους και δεν ασχολείται περιπτωσιακά με κανέναν επιχειρηματία και καμία εταιρεία.
Όταν βλέπουμε πρωθυπουργούς να καμαρώνουν για επενδύσεις που «φέρνουν» προσωπικά στην Ελλάδα με «πρωτοβουλίες» τους, ειδικά όταν αυτές οι εταιρείες ήδη αποτελούν μεγάλους προμηθευτές του ελληνικού δημοσίου, τότε συρρικνώνουν την αγοραστική πίτα, δεν την μεγαλώνουν. Γιατί; Επειδή η εκάστοτε «επένδυση» αποκτά προνομιακό μονοπωλιακό χαρακτήρα και αποθαρρύνει τον ανταγωνισμό. Τότε καταλαβαίνουμε ότι ζούμε σε υποσαχάρια ολοκληρωτική μπανανία και όχι σε σύγχρονη δυτική (πόσο μάλλον φιλελεύθερη) χώρα.
Αυτά τα λίγα για εκείνους που καμαρώνουν που ο πολιτικός που στηρίζουν έκανε ραντεβού και έφερε συγκεκριμένη επένδυση. Δεν είμαστε όλοι ιθαγενείς, ούτε περιμένουμε τον εθνικό μας φύλαρχο να μας φέρει τον φιλοκυβερνητικό έμπορα να μας εκπολιτίσει και να μας «δώσει δουλειές» ή καθρεφτάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση