GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απαιτείται αλλαγή στρατηγικής του Ελληνισμού»

Γραφεί ο Γιάννης Παπαϊωάννου   Η Τουρκία έκανε την αλλαγή της πριν μερικά χρόνια! Έπαψε να είναι μια ενοχική χώρα που θέλει να μοιάσει σε ευ...

Γραφεί ο Γιάννης Παπαϊωάννου  

Η Τουρκία έκανε την αλλαγή της πριν μερικά χρόνια!
Έπαψε να είναι μια ενοχική χώρα που θέλει να μοιάσει σε ευρωπαϊκή! Έκλεισε φυλακή ή εξόρισε ευρωπαϊστές, αμερικανόφιλους, εκσυγχρονιστές και δυτικόφιλους κι αφού αποδέχτηκε το κατακτητικό της παρελθόν, προσπαθεί να το επαναλάβει. Μάλιστα αποκαλέσαμε αυτή την εξέλιξη "νεοθωμανισμό"!
Και επειδή Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι και Ρώσοι θέλουν να έχουν ερείσματα σε αυτήν την περιοχή τη Μεσογείου, αποδέχτηκαν τον "νεοθωμανισμό" της γειτονικής χώρας και της κάνουν τα χατίρια!

Η Ελλάδα παραμένει μια ενοχική χώρα εδώ και δεκαετίες! Αποζητά να εκσυγχρονιστεί και εξευρωπαϊστεί να μοιάσει τέλος πάντων σε κάτι άλλο από αυτό που ήταν πάντα! Ένας φωτοβόλος φάρος της Ανατολής αναγκαίος για την δύση!
Η χώρα και οι Έλληνες αποδέχτηκαν να αφανιστούν οικονομικά και να εισέλθουν στα μνημόνια για να σωθούν οι ξένες τράπεζες! Σε μια δεκαετία οικονομικής κρίσης η χώρα «πέτυχε» να εξορίσει 800.000 ελληνόπουλα για να μείνει στην Ευρώπη!

Σήμερα χρεοκοπημένη και αδύναμη απολαμβάνει -ή μάλλον παρακαλά- να είναι χρήσιμη στον ξένο παράγοντα (Ευρωπαίους και Αμερικανούς κλπ). Τους δίνει ότι ζητήσουν και μάλιστα εκλέγει ή διορίζει το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό για αυτό.
Οι ξένοι -είτε απευθείας είτε μέσω του ΝΑΤΟ και της ΕΕ- ελέγχουν απόλυτα αυτό το προσωπικό, και για αυτό έχουν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό στην ανυποληψία!

Ως αποτέλεσμα η χώρα μας αποτυγχάνει διαρκώς να προκαλέσει κάποιας μορφής κόστος στην Τουρκία. Αποτυγχάνει να επιβάλει κυρώσεις, να επιτύχει την καταδίκη της σε κάποιο διεθνές φόρουμ. Αποτυγχάνει να απομονώσει την Τουρκία που όσο πάει αποθρασύνεται.

Υπάρχει ο φόβος μήπως δώσουν κάτι στην Τουρκία για να κρατήσουν την φιλία της και να την κρατήσουν στην Δύση. Είπαμε ότι θέλουν να έχουν ερείσματα στην περιοχή και υπάρχει ο φόβος ότι αυτό το "κάτι" θα είναι της Ελλάδας ή της Κύπρου. Αμφότερα ανυπόληπτες και ελεγχόμενες στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης!

Χθες οι Τούρκοι μπήκαν στα Βαρώσια και σήμερα το Μπαρμπαρος αλλάζει θέση γύρω από την Κυπριακή ΑΟΖ! Πριν ένα μήνα το ORUC REIS έκοβε βόλτες στην Ελληνική ΑΟΖ.
Η διεθνής κοινότητα είναι εντελώς ανύπαρκτη σε αυτά τα θέματα. Ας μην γελιόμαστε απόφυγε να καταδικάσει διότι παρασκηνιακά υποστηρίζει την Τουρκία! Μοιάζει να έχει την Ελλάδα και την Κύπρο για ξόδεμα!

Το πολιτικό προσωπικό που εξέλεξε ο Ελληνικος λαός είναι ελεγχόμενο από την ΕΕ το ΝΑΤΟ και την Δύση. Οι μέρες θυμίζουν το 1974.
Απαιτείται αλλαγή στρατηγικής του Ελληνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση