GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Σάμο σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης...

Μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος κορονοϊού, οι οποίες ανεβλήθησαν για σήμερα Σάββατο λόγω του...

Μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος κορονοϊού, οι οποίες ανεβλήθησαν για σήμερα Σάββατο λόγω του καταστροφικού σεισμού την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Σάμο.

Το νησί θρηνεί δύο θύματα από το σεισμό, δύο παιδιά ηλικίας 15 και 17 ετών που έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε τοιχίο λόγω μετασεισμού. Ο πρωθυπουργός έγραψε χθες στο twitter:

“Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν όσα νιώθει κανείς απέναντι στην απώλεια παιδιών. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας είναι δίπλα στις οικογένειές τους και στον αβάσταχτο πόνο που βιώνουν στη δοκιμαζόμενη Σάμο. Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση