GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΙΡΝΕΙ την έδρα του Παπαχριστόπουλου! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στην Βουλή ο Κουρουμπλής...

Στη Βουλή επιστρέφει ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής έπειτα από εκλογικό θρίλερ που διήρκεσε 1 χρόνο και 3 μήνες.  Η πρώτη καταμέτρη...

Στη Βουλή επιστρέφει ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής έπειτα από εκλογικό θρίλερ που διήρκεσε 1 χρόνο και 3 μήνες. 
Η πρώτη καταμέτρηση στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών είχε δείξει νίκη του προερχόμενου από τους ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου για πέντε ψήφους επί του πρώην υπουργού. Όπως συμβαίνει συχνά σε τόσο μικρές διαφορές ο “ηττημένος” της μάχης ζητά επανακαταμέτρηση.
Το εκλογοδικείο σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε σχεδόν 200 περισσότερες από τις καταμετρημένες ψήφους στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και του απονέμει την έδρα που κατείχε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση  αναμένεται να εκδοθεί περίπου σε δύο μήνες. Τότε θα συμβεί και η αντικατάσταση του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση