GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

CHARLIE HEBDO! ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ πρωτοσέλιδο που «ξεγυμνώνει» τον Ερντογάν...

Πρωτοσέλιδο στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo έγινε ο Τούρκος πρόεδρος, με αφορμή τις προσβολές που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες ...


Πρωτοσέλιδο στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo έγινε ο Τούρκος πρόεδρος, με αφορμή τις προσβολές που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες κατά Μακρόν και Γαλλίας.

Δύσκολα θα «γλίτωνε» ο Ταγίπ Ερντογάν με όσα έχει πει τις τελευταίες ημέρες χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα, αυτή τη φορά, θρησκευτικά ζητήματα. Στο νέο του τεύχος, το σατιρικό περιοδικό παρουσιάζει τον Τούρκο πρόεδρο, σε μια άσεμνη γελοιογραφία, απο αυτές που το έχουν καθιερώσει στις συνειδήσεις των αναγνωστών ανά τον κόσμο. Σε αυτή, ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να σηκώνει το ρούχο μιας μουσουλμάνας και ότα αντικρίζει τα γυμνά της οπίσθια, αναφωνεί «Ωωω, ο Προφήτης!». Στη λεζάντα του πρωτοσέλιδου, το Charlie Hebdo γράφει χαρακτηριστικά: «Ερντογάν: στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος».

Μετά τις ακραίες προσβολές που χρησιμοποίησε ο Ερντογάν τις προηγούμενες ημέρες κατά του Μακρόν, επειδή  έδωσε άδεια να φωτιστούν κυβερνητικά κτίρια με θρησκευτικά σκίτσα του Charlie Hebdo, τα οποία απεικονίζουν και τον Μωάμεθ,  αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Τουρκίας στο νέο πρωτοσέλιδο του σατιρικού περιοδικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση