GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Το Oruc Reis πέρασε ή όχι το φράγμα των 12 μιλίων;

Γιωργος Αδαλης   ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ! ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΩΡΑ...  Πριν από λίγο, η ΕΡΤ μετέδωσε ότι το Oruc Reis βρίσκεται 8 ν.μ. από τ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ! ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΩΡΑ... 

Πριν από λίγο, η ΕΡΤ μετέδωσε ότι το Oruc Reis βρίσκεται 8 ν.μ. από το Καστελλόριζο! Μπήκα λοιπόν στο marinetraffic και βρήκα την ρότα του πλοίου τις τελευταίες 3 ημέρες και κατόπιν με ένα ειδικό εργαλείο μέτρησα τις αποστάσεις. Το Oruc Reis ουδέποτε πέρασε το φράγμα των 12 μιλίων. Κοιτάξτε την πρώτη φωτό και θα δείτε που βρισκόταν από τις 17 του μήνα ως και σήμερα, μέχρι πριν 30 λεπτά...
Πάτε τώρα στην δεύτερη φωτό:
Είναι ένα γράφημα δικό μου!

Για να μην σας ταΐζουν σανό κοιτάξτε πάνω δεξιά την πράσινη γραμμή. Είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απόσταση των 12 ν.μιλίων από την ακτή της νήσου Στρογγύλης, προς την ρότα του τούρκικου καραβιού. Θα δείτε ότι ουδέποτε μπήκε μέσα στα 12 μίλα. Ταξίδευε πάντα πάνω από 13-14 μίλια από την Στρογγύλη. Οσο για το Καστελλόριζο βρίσκεται ακόμη δυτικότερα και συνεπώς πιο μακριά!
Κάπου διάβασα ότι στην Ρόδο κάποιοι το βλέπανε με τα ... μάτια! Δεν ξέρω ποιοι κατάφεραν να κάνουν την όρασή τους ικανή να βλέπει μέχρι και 40 - 60 μίλια ! Γιατί τόσο απείχε το τούρκικο πλοίο. Εκτός κι αν κάποιοι άσχετοι μπέρδεψαν το Oruc Reis με το γεωτρύπανο των Τούρκων (Κanuni) που πέρασε από εκεί και σήμερα βρίσκεται αγκυροβολημένο στον Μαρμαρά!
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΊΔΙ!

Ασχετα με όλα αυτά, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το Oruc Reis πραγματοποιεί έρευνες ΕΝΤΟΣ της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας! Μπορεί να μην τόλμησε καν (ως τώρα) να μπει εντός των 12 μιλίων, αλλά σίγουρα κινείται ΕΝΤΟΣ της υφαλοκρηπίδας μας! Και η θέση μου είναι αυτή που εξέφρασα εχτές, προς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ:
Οι Τούρκοι παρανομούν στέλνοντας το πλοίο τους εκεί. Κι ανεξάρτητα αν κάνουν ή δεν κάνουν έρευνες, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ γιατί εκδίδουν navtex σύμφωνα με τις οποίες οι ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ότι κάνουν έρευνες! Αν κάνουν ή δεν κάνουν δεν μας αφορά!
Συνεπώς η σύλληψη του πληρώματος του ORUC REIS ή η εκδίωξή του από την υφαλοκρηπίδα μας είναι η μοναδική απάντηση που πρέπει να δώσει η χώρα μας! Τίποτε άλλο!

ΤΩΡΑ, ΠΟύ, ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 8 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ, ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ!!! ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΗΤΑΝ 40 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΑΝ Η ΕΡΤ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ REIS ME TO ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ GALACTICA ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ !!!

ΥΓ.
Πάντως για την ιστορία, η τιμή του σανού στις χρηματαγορές της wall street, εκτοξεύτηκε σήμερα αδέρφια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση