GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! «ΓΙΑΤΙ λένε ψέματα ότι το Oruc Reis μπήκε εντός των 12 μιλίων...»

Γιωργος Αδαλης   ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ !! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΟΤΑ ΤΟΥ ORUC REIS ΚΑΙ MIA ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ!! ...


Γιωργος Αδαλης
 

ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ !! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΟΤΑ ΤΟΥ ORUC REIS ΚΑΙ MIA ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ!!
-
Τις τελευταίες 3 με 4 μέρες, γίνεται μια άθλια προπαγάνδα κατά του ηθικού του Ελληνικού Στρατού και ειδικά του Πολεμικού μας Ναυτικού! Μια άθλια και στοχευμένη προπαγάνδα που συντονίζεται από πειθήνια όργανα της Τουρκικής και Γερμανικής Πρεσβείας! Με τις τσέπες γεμάτες χρήμα, γυροφέρνουν διαχειριστές ενημερωτικών ιστοσελίδων και τους προσφέρουν ΔΗΘΕΝ υψηλές και διαβαθμισμένες πληροφορίες για την πορεία του ερευνητικού σκάφους των Τούρκων το Oruc Reis!
Και όλο αυτό το διάστημα, διαβάζουμε διαρκώς ότι το πλοίο μπήκε, πότε στα 11.5 μίλια, πότε στα 9 μίλια, πότε στα 8 ! Κάποια μεγάλα λιγούρια, το είδαν ακόμα και στα 6.5 μίλια από το Καστελόριζο!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΛΗΜΝΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ.
Και χρειάστηκε να παρέμβω με τρία διαδοχικά άρθρα και μία φωτό για να λάμψει η αλήθεια που ήταν εντελώς αντίθετη. Η φρεγάτα μας η Λήμνος είχε ξεσκίσει την Kemal Reis!
Επανέρχονται λοιπόν πάλι οι ίδιοι άνθρωποι και βάζουν στις οθόνες σας ανύπαρκτες ειδήσεις! Τις οποίες ο μέσος Έλληνας τις πιστεύει! Σας λένε ότι το Ρεις διέλυσε το φράγμα των 12 μιλίων και στην ουσία σας λένε ότι ο Στρατός μας και ειδικά το Πολεμικό μας Ναυτικό στέκει και τους κοιτά με απάθεια!
ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑΡΕΣ !!!
Το μοναδικό εργαλείο καταγραφής της θέσης των πλοίων στον παγκόσμιο χάρτη είναι προσβάσιμο σε όλους! Και σας δείχνω σήμερα την πλήρη καταγραφή της πορείας του τις τελευταίες ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.
Ακόμα και μετά τις χτεσινές μου αποκαλύψεις για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ αυτοί επέμεναν εχτές κι έδωσαν στην δημοσιότητα μια φωτό του πλοίου στα 9 μίλια από το Καστελόριζο δίπλα στην φρεγάτα Κουντουριώτης! Μόνο που ξέχασαν να σας πούν ότι η συγκεκριμένη φωτό είναι πολύ παλιά και πολύ μακριά από το Καστελλόριζο!!! !!! !!!
Κοιτάξτε τώρα στον χάρτη. Μετά την εμφάνιση στις 19 Οκτωβρίου στην περιοχή, μονάδων του ΠΝ μας και υποβρυχίων, οι Τούρκοι δεν επιχείρησαν ποτέ ρότα πλησιέστερα των 18 μιλίων από το Καστελόριζο! Έστριβαν πολύ μακριά από τα 12 μίλια γιατί είχαν καταφτάσει εκεί οι γνωστοί Άρχοντες του Αιγαίου ! Δηλαδή οι Ελληνες καπεταναίοι του Πολεμικού Ναυτικού!
Κι ενώ σας έλεγαν ότι το Ρέεις είναι εντός των 12 ν.μ. αυτό δεν συνέβη ΠΟΤΈ !
Στον χάρτη σας βάζω με ένα ειδικό εργαλείο την απόσταση που είναι σήμερα (ΠΑΛΙ) ! Βρίσκεται 34.8 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ !
Με ρωτάτε λοιπόν γιατί λένε όλοι αυτοί οι παραμυθάδες τόσο τεράστια ψέματα! Σας απαντώ:
Στοχος είναι το ηθικό των πληρωμάτων του Πολεμικού μας Ναυτικού που διαβάζει τα ίδια πράγματα με εσάς! Στόχος είναι να τους κάνουν να πιστέψουν ότι άδικα είναι εδώ και μήνες στην τσίτα ! Στόχος τους είναι να καταρρακώσουν το ηθικό μας λέγοντας ότι οι Τούρκοι ΔΕΝ μας φοβούνται!
Ενώ η αλήθεια είναι ότι οι Τούρκοι ΧΕΖΟΝΤΑΙ πάνω τους όταν βλέπουν πλοία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού!
Η άθλια αυτή επιχείρηση προπαγάνδας θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειάζεται να καταρρακωθεί το ηθικό των ναυτικών μας που πραγματοποιούν έναν άθλο! Εάν τα καταφέρουν, τότε και μόνο τότε θα εισέλθει το Oruc Reis εντός των 12 μιλίων!!!
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ! ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…
ΥΓ.
Προσωπικά σας προσφέρω στοιχεία και ντοκουμέντα στα οποία στηρίζω τα λεγόμενά μου! Ζητήστε από όλους αυτούς που λένε τα μεγάλα ψέματα να σας φέρουν έστω μία απόδειξη που να δείχνει το Ρεις εντός των 12 μιλίων! Δεν πρόκειται να σας φέρουν τίποτα, παρά μόνο μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τον περασμένο … Ιανουάριο !
(Κορίτσια, όπως καταλάβατε και πάλι … ξέρω!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση