GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ στέλνουν τους 14 πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα κατά του lockdown...

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ στέλνουν την ομάδα των 14 ατόμων που συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα σε social media, σήμερα το απόγευμα, στην Πλατεία Συντάγμα...

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ στέλνουν την ομάδα των 14 ατόμων που συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα σε social media, σήμερα το απόγευμα, στην Πλατεία Συντάγματος. κατα του lockdown..

Μετά από έλεγχο που τους διενεργήθηκε από αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι δεν φορούσαν μάσκα και είχαν παραβιάσει το μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας, που προβλέπονται από τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του COVID-19.

Για έκαστη από τις ανωτέρω παραβάσεις, τους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, όπου σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί "παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών". 

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε με εγκύκλιό του προς όλους τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας, αυτόφωρη διαδικασία και σχηματισμό ποινικής δικογραφίας για τα μέλη του «κινήματος κατά της μάσκας», καθώς διαπράττουν το αδίκημα της «διέγερσης σε ανυπακοή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση