GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΘΑΝΕ ξαφνικά 14χρονη μαθήτρια στα Τρίκαλα...

Πέθανε ξαφνικά μαθήτρια τρίτης γυμνασίου στο νομό Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα στην Οιχαλία.  Η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή τ...

Πέθανε ξαφνικά μαθήτρια τρίτης γυμνασίου στο νομό Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα στην Οιχαλία. 


Η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο οποίο διακομίσθηκε από το νοσοκομείο Τρικάλων όπου είχε μεταφερθεί την Παρασκευή το βράδυ επειγόντως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OichaliaNEWS η 14χρονη Ε.Χ. μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Οιχαλίας, το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασε έντονη δύσπνοια και βήχα και μεταφέρθηκε άμεσα από τους γονείς της στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν πρόβλημα στο μυοκάρδιο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η 14χρονη μαθήτρια, που έσφυζε από ζωή μέχρι την Παρασκευή, εισήχθη στην ΜΕΘ του Ιπποκρατείου και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε σήμερα το πρωί από μυοκαρδίτιδα. 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση