GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ! ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΕΣΤ, 1914 νέα κρούσματα, 35 θάνατοι...

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας. Το απόγευμα της Κυριακής ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1914 νέες μολύνσ...

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας. Το απόγευμα της Κυριακής ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1914 νέες μολύνσεις.

Διατηρείται η ένταση του  κορονοϊού στην Ελλάδα, παρά την μείωση των διαγνώσεων, η οποία αποδίδεται στη διενέργεια λιγότερων ελέγχων. 

Ειδικότερα το απόγευμα της Κυριακής ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 1914, εκ των οποίων 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 56698 (ημερήσια μεταβολή +3.5%), εκ των οποίων 54.2% άνδρες. Τα 4429 (7.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 15678 (27.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 228. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. Οι 57 (25.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 35, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 784 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Στους 323 οι ασθενείς που έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

1 σχόλιο

  1. Καταλαβατε τωρα,πως μαγειρευνται τα κρουσματα;Βαρεθηκα να το λεω.Σημερα που η θανατοι ειναι πολλοι[ασχετα αν ειναι ολοι τεκμηριωμενοι]ειναι,δυστυχως,αρκετοι,οποτε δε χρειαζονται πολλα κρουσματα για τρομοκρατια.Ειναι απλο,φιλε Γουοτσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση