GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΕΣ 23 ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ στην Θεσσαλονίκη! Πανελλαδικό κύμα αλληλεγγύης...

Μετά τις 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη, που μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό...


Μετά τις 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη, που μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό, ακόμα 23 μεταβαίνουν στη συμπρωτεύουσα.

Ειδικότερα, φτάνουν στη Θεσσαλονίκη έξι νοσηλεύτριες από το Άργος, πέντε από την Κομοτηνή, πέντε από την Κόρινθο, τρεις από τα Γιάννενα και μία από τη Σπάρτη καθώς και ένας νοσηλευτής και δύο νοσηλεύτριες από την Κέρκυρα.
"Είναι συγκινητική η συμπαράσταση στη Θεσσαλονίκη", σχολίασε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του στο Facebook, υπογραμμίζοντας ότι "οι Έλληνες ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα".


1 σχόλιο

  1. Εκτος απάυτην την Ελλαδα των ηλιθιων των μισανθρωπων τωνσυμπλεγματικων τιπιτε,της αναλγησιας της λαμογιας και του αυταρχισμου,υπαρχει και η ομορφια των ανθρωπων που δινει ελπιδα και ψυχικη ευεξια.Σε ολους αυτους που μας θυμιζουν οτι ειμαστε ανθρωποι ενα ευχαριστω και καλως ηρθατε.Τωρα ειμαστε πραγματικα πλουσιοι.Βουρτση,Σταικουρα τα λεφτα στο ταφο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση