GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΗΝΥΣΗ από τον Φ. Κρανιδιώτη: Εισαγγελική έρευνα για τις εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα25 στο Πολυτεχνείο...

Τη διενέργεια έρευνας για τυχόν ευθύνες για παραβίαση των μέτρων για την πανδημία παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από μηνυτή...


Τη διενέργεια έρευνας για τυχόν ευθύνες για παραβίαση των μέτρων για την πανδημία παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από μηνυτήρια καταγγελία του δικηγόρου και προεδρου της "Νεας Δεξιάς' Φαήλου Κρανιδιώτη κατά των τριών πολιτικών αρχηγών, κομμάτων της αντιπολίτευσης που έλαβαν μέρος σε εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η έρευνα, που θα διενεργηθεί από την Κρατική Ασφάλεια, έγινε μετά από καταγγελία που έφθασε στις εισαγγελικές αρχές, με αναφορά στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα κόμματα, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ25.

Η έρευνα θα κινηθεί, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, στην κατεύθυνση της διαπίστωσης, αν παραβιάστηκαν τα μέτρα για την πανδημία (είναι ποινικό αδίκημα) κι αν υπήρξε πρόσκληση πολιτών σε ανυπακοή.

Με δεδομένο, πάντως, πως η καταγγελία αφορά πολιτικά πρόσωπα, είναι βέβαιο ότι η σχετική υπόθεση θα φθάσει στη Βουλή με τις διατάξεις περί άμεσης διαβίβασης που προβλέπονται από το Σύνταγμα.

Πάντως, ήδη από την Εισαγγελία της Αθήνας, έχουν παραγγελθεί και άλλες έρευνες σχετικά με τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

1 σχόλιο

  1. Οταν εισαι στοκος,καιφασιστειδης νυφιτσα,πειραγμενος απο παιδικα τραυματα,με αυτα ηδονιζεσαι.Εχει καταλυθει το Συνταγμα και ο Φαηλος κανει μηνυσεις.Παρτε τον διπλα στο Μιχαλακη να κανουνε ντουετο,τα μπυμπουκια της τσουκνιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση