GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ! ΠΑΡΑΝΟΜΟ κορονο-πάρτι με 7 ποδοσφαιριστέςτου Ολυμπιακού και ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στην Συγγρού...

Ομάδα ατόμων αγνόησε το «απαγορευτικό» που έχει τεθεί και διοργάνωσε πάρτι σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού το βράδυ της Κυριακής... Συγκεκ...

Ομάδα ατόμων αγνόησε το «απαγορευτικό» που έχει τεθεί και διοργάνωσε πάρτι σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού το βράδυ της Κυριακής...

Συγκεκριμένα, ένας πολίτης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία εντόπισε στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου 31 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βεβαίωσαν 30 παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ συνελήφθη 24χρονη Ελληνίδα (κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου) ως διοργανώτρια του πάρτι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο εν λόγω πάρτι παρευρέθηκαν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στην νεαρή, που «έσπασε» το lockdown και στο βωμό της «διασκέδασης» έθεσε σε κίνδυνο δεκάδες πολίτες, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Στο γνωστό ξενοδοχείο Athenaeum Smart Hotel, στη λεωφόρο Συγγρού, διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής το παράνομο κορονο-πάρτι 30 ατόμων, στο οποίο -σύμφωνα με τις πληροφορίες- συμμετείχαν επτά παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με ιερόδουλες.



Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την 24χρονη Π.Β., κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ως διοργανώτρια του πάρτι, και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις με διπλά πρόστιμα των 300 ευρώ, τόσο για μη χρήση μάσκας, όσο και για παράνομη συνάθροιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση