GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Καμμένου για Ιερώνυμο-Αναστάσιο! «Πόσο Χριστιανικό είναι να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90χρονο, όταν...»

Επιθετική επανεμφάνιση έκανε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και  πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος...  Σχολίασε αιχμηρά, χωρί...

Επιθετική επανεμφάνιση έκανε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και  πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος... 

Σχολίασε αιχμηρά, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό, πως χρησιμοποίησε την ίδια θεραπεία που ακολούθησε και ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ όταν είχε μολυνθεί. Η αιχμή φαίνεται να αφορά και τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο. 

Μάλιστα συνέκρινε τον αρχιεπίσκοπο και τη δυνατότητα που είχε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη θεραπεία με τους αδικοχαμένους νέους από τον κορονοϊό.

Ο Πάνος Καμμένος στο twitter του αναφέρει σχετικά: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών ... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ»



1 σχόλιο

  1. Γιατι επιθετικος;Αν υπαρχει φαρμακο γιατι να πεθαινουν οι ανθρωποι τζαμπα;Γιατι τοση βαβουρα και ολοκληρωτικη καταστροφη;Αρα κατι βρωμαει.Οσο για τον βρωμοπαπα[Οταν βριζει καποιος τα παιδια μας η λεξη υπανθρωπος χανει την αξια του]δεν νομιζω οτι αξιζει καλυτερης τυχης απο εναν,κυριως νεο,ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση