GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΟΣ η Ελεονώρα Μελέτη από τον ALPHA. Συζητήσεις με την Τατιάνα Στεφανίδου...

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα βρίσκεται στο πόστο της την  Δευτέρα ενώ στην πρωινή καθημερινή ζώνη του ALPHA στη θέση της θα βρεθούν οι δημοσιογρ...

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα βρίσκεται στο πόστο της την  Δευτέρα ενώ στην πρωινή καθημερινή ζώνη του ALPHA στη θέση της θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χατζή και Πέτρος Καρσιώτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, η παρουσιάστρια του ALPHΑ δεν θα βρεθεί εκ νέου στο τιμόνι της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» ενώ ίσως βρεθεί και εκτός σταθμού.
«Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξόδου από τον ALPHA» τόνισε η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα». «Η Ελεονώρα από την Δευτέρα δεν θα είναι στην πρωινή εκπομπή, η οποία θα αντικατασταθεί από άλλο ενημερωτικό μαγκαζίνο. Από ότι φαίνεται, όμως, δεν αποχωρεί μόνο από την πρωινή ζώνη του ALPHA αλλά και από τον ίδιο τον σταθμό. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, είναι διετές και αν όντως προχωρήσει η λύση που αναφέρουμε θα πρόκειται για σπάσιμο συμβολαίου σε χρόνο ρεκόρ».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «κάδρο» μπαίνει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δέχθηκε πρόταση από τον Alpha - αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε το Mega ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη συμφωνία να ενταχθεί η παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη 08.00-10.00.
Τόσο ο ALPHΑ όσο και η Ελεονώρα Μελέτη πάντως τηρούν σιγή ιχθύος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση