GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ! ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ η Θεοφανία Παπαθωμά για το «αιρετικό» βίντεο του (συντρόφου της) Γρ. Πετράκου...

Την περασμένη Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, η ανάρτηση του του Γρηγόρη Πετράκου έγινε viral. Σε αυτή, διευκρίνιζε ότι παρότι αποδέχεται την ύπαρξη ...

Την περασμένη Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, η ανάρτηση του του Γρηγόρη Πετράκου έγινε viral. Σε αυτή, διευκρίνιζε ότι παρότι αποδέχεται την ύπαρξη του κορονοϊού δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία. Στην ανάρτησή του παρέθετε στοιχεία μίας έρευνας που όπως είπε «κάναμε εδώ και μήνες», ενώ μιλούσε για «επιστημονική ολιγαρχία» που ιστορικά «χρηματοδοτείται από τη βιομηχανία και επηρεάζεται από την πολιτική».

Ο ίδιος θα συμμετείχε με συνέντευξή του στην εκπομπή “Tik Talk” του Αντώνη Σρόιτερ που αφορούσε τους αρνητές του κορονοϊού. Η εκπομπή ωστόσο δεν προβλήθηκε ποτέ. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Αντώνης Σρόιτερ, παρόλο που διαφώνησε με αυτό, «η συγκυρία κρίθηκε ακατάλληλη». Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι τραγουδιστής και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά. Επόμενο ήταν, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι να αναζητήσουν τη δική της αντίδραση απέναντι σε όλα αυτά.

«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στο video του ο Γρηγόρης Πετράκος. Το Facebook πλέον προειδοποιεί όποιον θέλει να δει την ανάρτησή του, ότι περιλαμβάνει «Ψευδείς Ειδήσεις». Η δημοσιογράφος του Πρωινού, Μαίρη Αρώνη, ζήτησε από την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά, σύντροφο του Γρηγόρη Πετράκου, το δικό της σχόλιο τόσο για την εκπομπή που τελικά δεν προβλήθηκε όσο και για το περιεχόμενο της αρχικής του ανάρτησης.

«Έγινε η προβολή της εκπομπής; Τι να πω εγώ τώρα; Δεν έχουμε μοιραστεί τίποτα με τον Γρηγόρη, γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αλλά, αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών, κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών. Δεν είπε κάτι δικό του», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Σε ό,τι αφορά στα σχόλια, η Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε: «Δεν διάβασα τα σχόλια που έγραψαν. Ειδα κάποια κάτω από το ποστ του Γρηγόρη και ήταν καλά. Ο Γρηγόρης δεν έχει κάνει τη δική του γνωμάτευση, αναπαρήγαγε γνωματεύσεις άλλων γιατρών». Όπως είπε θα ήταν θετικό το να παίξει η εκπομπή κάποια στιγμή στον Alpha καθώς περιλαμβάνει τις συνεντεύξεις γιατρών. «Αυτά υπήρχαν στο διαδίκτυο, είναι προσβάσιμα σε όλους. Δεν τα έβγαλε στο φως ο Γρηγόρης», κατέληξε για όσα υποστήριξε στην ανάρτησή του ο σύντροφός της.

1 σχόλιο

  1. Τι να καταλαβουν τωρα τα γατονια των πρωιναδικων,οτι τα μαθηματικα δειχνουν την πραγματικοτητα.Παντως ο συγκεκριμενος,προς τιμη του,ουτε εκρινε,ουτε μας παιδεψε με υποθεσεις.Οντως τα στοιχεια ειναι κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση