GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΡΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ! ΝΕΟ ΑΤΟΠΗΜΑ από την «Αυγή»...

Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος   Οταν οι κουβανέζοι γιατροί πήγαν στην Ιταλία για να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ήταν...επίδειξη ε...



Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος 
Οταν οι κουβανέζοι γιατροί πήγαν στην Ιταλία για να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ήταν...επίδειξη εθελοντικής αλληλεγγύης και μεγαλείο ψυχής.
Οταν οι Νοσηλεύτριες από την Κρήτη και αλλού, πηγαίνουν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν, είναι...φερετζές του νεοφιλελευθερισμού!
Εμμονικοί και εμπαθείς σχολιασμοί από το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.
Και δεν ντρέπονται να προσβάλουν χυδαία ανθρώπους με ανιδιοτελή κίνητρα....
(Από τον εκλεκτό φίλο Κώστα Τριανταφυλλάκη )

1 σχόλιο

  1. Τελειως λανθασμενη προσεγγιση της Αυγης.Αρχιζει να ανταγωνιζεται τις γελοιοτητες των κυβερνωντων.Καλο ειναι να ξερεις να αποτυπωνεις σωστα τη σκεψη σου.Σιγουρα ο εθελοντισμος βολευει αφανταστα αυτα τα λαμογια,για να μη "ξοδευονται"τζαμπα,αλλα το μεγαλειο της πραξης του εθελοντισμου,και η ελπιδα οτι ειμαστε μια ομαδα που εχουμε αλληλεγγυη,δε μπορεις να τα σκιασεις.Απλως,αυτα τα τσολια της αρπαχτης,στο λαγουμι τος.Και παλι παιδια καλωσηρθατε στη ζεστη Θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση