GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ όσοι ενοχλούνται από τις εικόνες της Παναγίας στην Βουλή...»

Giannis Sideris   Χθες γιόρταζαν οι ένοπλες δυνάμεις και μεταξύ των εικόνων που προβλήθηκαν στο κτήριο της Βουλής, ήταν και της Παναγιάς, ως...


Giannis Sideris 
Χθες γιόρταζαν οι ένοπλες δυνάμεις και μεταξύ των εικόνων που προβλήθηκαν στο κτήριο της Βουλής, ήταν και της Παναγιάς, ως προστάτιδάς τους. 

Δυο δευτερόλεπτα υπόθεση ήταν σε ενα βιντεο κάποιων λεπτών, αλλά έγινε ο κακός χαμός στα σοσιαλ από τους θιασώτες του κοσμικού κράτους ή τους οπαδούς της ανεξιθρησκείας ή του πολυπολιτισμού, γιατί δεν είμαστε λέει Ιράν !
Προσωπικά Αθεος δηλώνω, ωστόσο το ιστορικό πλαίσιο δείχνει ότι η Παναγιά έχει θέση στη γιορτή των ενόπλων δυνάμεων . Από τους Ρωμιούς πριν και κατά το 1821 ως τους Έλληνες του 1940, μάχονταν και στο όνομα της Παναγιάς, που πίστευαν ότι την είχαν διπλα της και τους προστάτευε. Στο όνομα της Παναγιάς όχι του Αλλάχ.
Και κατι αλλο: στην Ελλάδα εκ του Συντάγματος, η επικρατούσα θρησκεία είναι ο Χριστιανισμός.

1 σχόλιο

  1. Ελα τωρα που θα μιλησεις και για Συνταγμα,αργυρωνητο κουναβι.Σιγα μην τον επιασε το εθνικο,τον μειοδοτη Μωυση σου,σιγα μην τον επιασε η Παναγια αυτον τον μισανθρωπο.Φιακας ειναι και συ,που για πεντε φραγκα γινεσαι λουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση