GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ! ΚΡΑΖΟΥΝ τον Κ. Μπακογιάννη για την "καρατόμηση" της Αλεξίας Έβερτ...

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανάρτησε στο facebook τη δήλωσή του για την Αλεξία Έβερτ από την οποία ζήτησε να παραιτηθεί από αντι...


Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανάρτησε στο facebook τη δήλωσή του για την Αλεξία Έβερτ από την οποία ζήτησε να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος μετά το σχόλιό της για τη στάση του ΚΚΕ στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

 Ωστόσο τα περισσότερα, αν όχι σχεδόν όλα,  από τα πολλές δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη είναι εναντίον της απόφασής του -και με μάλιστα σε σκληρό ύφος- και υπέρ της κ. Έβερτ. 

Η ανάρτηση του δημάρχου και ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά "κραχτικά" σχόλια που τη συνοδεύουν: 


Nikos Nikolakopoulos
Αν ζούσε ο μπουλντόζας ούτε που θα το σκεφτόσουν αυτό! The rest is history good night! Αν όμως υπάρχει ακόμη στο κόμμα πτέρυγα εβερτ δεν θα ξεχαστεί.........νομίζω! Good night again!

Elena Diakou
Να αναιρέσετε... Εμείς συμφωνουμε μαζί της

Yannis A. Sofianopoulos
πάντως να πω ότι να χαρακτηρίσεις τα αριστερά σκατα σαν κατσαρίδες και τρωκτικά απλά προσβάλεις τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά...το να προσπαθούμε από εδώ να μιλούμε με κανονικούς όρους για τα αριστερά ιδεοληπτικά σκουπίδια και να ανέχεται κάποιος να ακούει τις μαλακιες που άκουσα από δαύτους τις προηγούμενες μέρες με ξεπερνάει σαν πολίτη και σαν άνθρωπο.

Βλαχάκης Αντώνης
Λάθος σου μεγάλο γιατί κάποτε έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και συγκυβέρνησαν !
Ο Παππούς σου Κωστή σεβωταν τον αντίπαλο και τον κέρδιζε στα σημεία
Εσυ βρήκες έτοιμα τα πάντα !
Ξέρεις ότι σε εκτιμω αλλά αυτό δεν με αποκλείει να γράψω την αλήθεια !
Με εκτίμηση

Tassos Kirpoglou
Πολυ λάθος να αποπεμπετε ένα ιστορικό στελέχους, επειδή δεν εκφράστηκε "κομψά"....γιατί επι πραγματικου έχει δίκιο!! Συνεχίστε έτσι και θα τους ξαναφορτωθουμε για δεκαετίες...

Όλγα Ειρήνη Χαρδαλούπα
Παλιά μου τέχνη κόσκινο αυτής της παράταξης η βυζαντινή τακτική της ρινοτομίας... έλεος με την υποκρισία και την καπήλευση του Πολυτεχνείου. Στα 40 χρόνια που ζω αυτή δεν είναι γιορτή ούτε τιμή είναι η φρίκη αυτής της πόλης που καίγεται από σφετεριστές της επετείου και τους βολεμένους της! Βγήκε το ΚΚΕ άλλη μία στα πεζοδρόμια τώρα που έλειπαν όλοι οι άλλοι λόγω της κατάστασης να μας πει τι; για την ταξική πάλη και τους αγώνες;;; Ε ναι μόνο τα Ρολόγια και αυτές που είπε η Αλεξία θα ήταν νταν στο ραντεβού τους! Κατά τα λοιπά βάλαμε ντορβαδες στους τσολιάδες, εν ώρα υπηρεσίας τους το τονίζω αυτό, μπροστά στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη να μην κολλήσουν κορωνοϊό που σμίγουν τα τσαρούχια τους κάθε ώρα που ξεπιάνονται... πολύ εύθικτος ως προς τα αντανακλαστικά σας. Δεν ήταν δα και ο Πολλάκης που μπούκαρε στη ΣΩΤΗΡΊΑ η κ. Έβερτ!!!

George Konstantopoulos
Το να είσαι κομμουνιστής σε μια Δημοκρατική Ελεύθερη χώρα είναι μια χαρά και βολεύει...το να είσαι Ελεύθερος σε μια κομμουνιστική χώρα είναι το ζόρι...τα συμπεράσματα δικά σας...

Dimitris Rouvalis
Μια χαρα τα είπε η Αλεξια.. Πισω απ τους καθωσπρεπισμους κρυβεστε και αμεσως στην παραίτηση.. Την ευκολη λύση

Evi Malakate
Ντροπή σας κύριε δήμαρχε... Το 5% σας κάνει ότι θέλει... Όταν όλος αυτός ο συρφετος βρίζει κάθεστε όλοι κότες..

Maria-Eleni Ralli
Είδαμε την ηθική της , όπως της κα Γκαγκάκη που επιβραβεύσατε τον σεξισμό της όταν την κάνατε αντιδήμαρχο( στην προηγούμενη καραντίνα)

Georgios Sarakinos
Τρέμεις την αριστερά Δήμαρχε. Αν είχε αποκαλέσει "κατσαρίδες και τρωκτικά" τους χρυσαυγιτες, θα είχες αντιδράσει με τον ίδιο τροπο;

Phyllis Alexandropoulou Nikolaidou
Δ ε ν πας καλά Δήμαρχε και πολύ λυπάμαι ......
Πρώτη ένδειξη του ουσιαστικά ακάλυπτοι και τυπικά καλυμμένοι
ΠΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ πεθαίνεις αυτά είναι συμπεριφορες για σταρλετιτσες που σκοτώνουν για την εικόνα τους!!!!
Θα σε παραδεχομουν αν είχες κλωτσήσει από το παράθυρο την Γκαγκασεκοντοκλασσατη όχι τώρα!!!!!

Aris Kostopoulos
Όταν βρίζουν αριστερούς οι δεξιοί παραίτηση ή διαγραφή...Όταν βρίζουν δεξιούς οι αριστεροί είναι Τετάρτη.. Πάλι φάουλ Κωστάκη..... Το ένα μετά το άλλο...... Σύνελθε.

Νίκος Γιαννούλης
99% αρνητικές κριτικές συγκεντρώνεις για τη διαγραφή Δήμαρχε...Δεν τη ζύγισες καλά την απόφαση και δημιουργείται και εσωκομματικό ζήτημα στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα το βρει μπροστά του ο Πρωθυπουργός. Κόντρα στον Κυριάκο πάς;

Ιωσήφ Χριστοφορίδης
Η κ. Αλεξία Έβερτ έχει δίκιο και το εξέφρασε με μια πολύ ευγενική παρομοίωση.
Άδικος είσαι εσύ Δήμαρχε που είσαι ανιστόρητος και πιστεύεις ότι η αριστερά και οι παραφυάδες της πιστεύουν στη Δημοκρατία και την Ελευθερία.
Σε χρησιμοποιούν παριστάνοντας τους διαλακτικούς και τους θιγμένους μέχρι να βρεθεί ευκαιρία και να σου τη φέρουν πισώπλατα.
Έχεις χρέος να στηρίζεις τους συνεργάτες σου και όχι να τους κρεμάς για να δώσεις τα διαπιστευτήριά σου στα σταλίνια και τους κόκκινους φασίστες.
Υ.Γ. Εάν ο καπετάν Ερμής και οι κομμουνιστοσυμμορίτες που τιμάς πετύχαιναν το σκοπό τους, τότε ο παππούς σου και όσοι πιστεύουν στην Ελευθερία θα είχαν καταλήξει στα γκούλαγκ και η Ελλάδα στο παραπέτασμα.

Helen Michailidou
Δεν έπρεπε να την αποπέμψετε. Πρώτον δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο η Αλεξία και δεύτερον είπε αυτά που έπρεπε να έχει πει όλος ο ελληνικός λαός εδώ και καιρό.
Λυπάμαι πολύ.

Phyllis Alexandropoulou Nikolaidou
Από τη στιγμή που συγχώρεσε τη χυδαιότητα της Γκαγκάκη μου μοιάζει συγχωρώ κακούργημα και καταδικάζω πταίσμα

Χαράλαμπος Σ. Τραχανάς
Ατυχής η απόφασή σας αγαπητέ Δήμαρχε....

Αστέριος Σακελλαρίου
Αυτό θα πει υποταγή στο ΚΚΕ. Όταν θα αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν όσα κάνουν και είναι υπεράνω των νόμων, τουτο μόνο θα απαντάμε:
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΤΥΠΗ "ΑΣΥΛΙΑ"

Iraklis Tsikinis
Κάνεις λάθος Δήμαρχε γενικά πολλά τα λάθη σου κρίμα γιατί σε πίστεψαμε

Panagiotis Antonopoulos
Δημαρχε θα σου ζητησω να αναιρεσεις την αποφαση σου !!! Οσο ο Τσιπρας δε ζητα τη παραιτηση Πολακη !!!!
Μας προκαλουν καθημερινα ...
Κ μια πραξη σαν αυτη εξοργιζει εμας ...στις επομενες εκλογες εμεις θα ειμαστε το ακρωατηριο σας οχι αυτοι!!! Σκεφτειτε τι ξανα κυριε Δημαρχε!!

Γεώργιος Τσιάμης
Εδω είπες τον εκδοροσφαγεα καπεταν Ερμή( Βασίλη Πριοβολο ) δημοκράτη! Διαβασε ιστορία! Ξέρεις που είναι η τρύπα της Ταταρνας! Αντε γειά! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Nikolaos Koutantis

Λάθος απόφαση με όλο το σεβασμο

Ντινος Κοτρωνης
Σιγά μην παθει τίποτε το ΚΚΕ. Κατεβάστε καί τα παντελονια. Μπούληδες!!!!!

Phyllis Alexandropoulou Nikolaidou
Kαι οποίος ροκανίζει την καρέκλα .....άντε τωραααα
και τη συλλογική προσπάθεια συμπολιτών πως λέγεται
Γουίνι το Αρκουδάκι?

Giannis Trvl
Φοβου το ΚΚΕ...

Natalia Iordanou Fourlis
Η ευθιξία σας, είναι ιδιαίτερα μονομερής.... ο νοών, νοητω....

Μπάμπης Γκαρούτσος
Ενω εσυ με ολο το γλεντι στην Ομονοια,παλι καλα που εφυγες απο την Ευβοια ειχαμε ολα τα αλλα ειχαμε και εσενα με φιλοσοφιες.Ποτε θα παρεις την θεση του θειου σου,ελα πες μσς τι εχετε συμφωνησει;Χαχα πολιτικος ηθοποιοςωεισαι δεν πας και στο οραγματικο σανιδι να σε καμαρωσουμε...

Δημήτρης Ίσερης
Σας έχουμε πάρει χαμπάρι ποσό γουστάρετε τους δεξιούς.... βάλε κανένα από το ΠΟΤΑΜΙ στη θέση της

Viron Samouilidis
Κωστα μου την αλλη φορα να κατεβεις μονος σου.εμας ξεχασε μας.καληνυχτα

Aris Chrissoyelos
Ο μεγάλος περίπατος προς το ΚΚΕ ....

Nikos Liarakos
Χαμένος βγαίνεις με αυτή την ενέργεια. Η συναίνεση προϋποθέτει διάθεση και των δύο και διαχρονικά οι αριστεροί την αρνούνται και με λόγια και με πράξεις κυρίως. Οι χαρακτηρισμοι τρωκτικά και κατσαρίδες για αυτούς που συμμετείχαν στο σόου προσβολής των νεκρων από Covid-19, των ασθενών, των γιατρών, των νοσηλευτών και όλων εμάς που τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα ήταν επιεικείς

Γεώργιος Τσιάμης
Μηπως ξέρεις τι έγινε πριν από λίγες μέρες στη Σλοβακία: το κομμουνιστικο κόμμα θεωρήθηκε εγκληματική οργάνωση και τέθηκε εκτός νόμου! Τερμα τα μνημεία και οι επετειοι!

Despoina Papa
Από την στιγμή που επιτρεπουμε στο ΚΚΕ να μπαίνει στην Βουλή και να χρυσοπληρωνεται για να τα βρίσκει όλα λάθος, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!! 2

Dimitris Korilis

Καμμιά άβυσσος δεν σε χωρίζει από την αριστερά ψευτάκο. Θαυμάζεις τον τρότσκυ και τον φονέα Ελλήνων, ερμή.

Vaggelis Stathakopoulos
Δεν είναι δυνατόν να ''ψειρίζουμε την μαϊμού'' και επί της ουσίας να υποτασσόμαστε στους κουκουέδες που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Φοβικοί μπροστά στους καταστροφείς της χώρας, απολογούμαστε για δύο λέξεις που αποδίδουν την πραγματική εικόνα της χτεσινής ημέρας.

Vassilis Kassimatis
Κύριε Δήμαρχε κάνατε μεγάλο λάθος. Θέλατε να γίνετε αρεστός στο ΚΚΕ και δυσαρεστήσατε τους φίλους και ψηφοφόρους σας. Η Αλεξία Έβερτ εξέφρασε την πλειοψηφία των ψηφοφόρων σας. Μία ανάγνωση των σχολίων θα σας δώσει μία εικόνα του λάθους σας. Λυπάμαι πάρα πολύ για την εν θερμώ απόφαση σας και την εν ψυχρώ εκτέλεση της Αλεξίας Έβερτ. Υπάρχουν κάποιοι όπως η Αλεξία που έχουν ειδικό βάρος δεν είναι αναλώσιμοι. Η Αλεξία Έβερτ είναι ιερό πρόσωπο για τους Νεοδημοκράτες. Ελπίζω να μην σας βγεί ξινή η καρατόμηση της.

Dimitris Vlachopoulos

Δηλαδη αν ειχες τον Πολακη Αντιδημαρχο απο ποτε θα τον εδιωχνες?

Giannis Petsavas
Πολλη λαθος κίνηση, τα λογια της κοινης γνωμης ειπε,μην εισαι φλώρος.

Αρτεμις Σαββιδη
Και εσπασαν τον νόμο οι ΚΚΕδες και σε αναγκάζουν να δεχτείς την παραίτηση μιας αξιόλογης γυναίκας που πολύ σωστά χαρακτήρισε ανεύθυνους τύπους που ξεχύθηκαν στους δρόμους εν καιρώ πανδημίας. Μια ζωή υποτελείς στους μπαχαλακηδες και τις κατσαριδες

George Bras
Μήπως να παραιτηθείς καλύτερα εσύ και να πάρεις "το μεγάλο περίπατο " ; Και να μείνει η Αλεξία δήμαρχος ; Μια χαρά τα είπε όπως ακριβώς είναι . Αλλά τι να πει κανείς σε άνθρωπο που σέβεται τους "αγωνες" τις αριστεράς . Σέβεται δηλαδή τα καθάρματα και τους ψυχοπαθεις δολοφόνους.

Pirounakis Giannis
....Μια ζωή η Αρίστερα θα κυβερνάει κρίμα σας ειχα για πιο μάγκες

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση