GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ! ΕΥΘΥΝΕΣ γιατρών και νοσηλευτών για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα...

Περίεργη τροπή φαίνεται να παίρνει η δικαστική διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Αργεντινή, καθώς φαίνεται να υ...


Περίεργη τροπή φαίνεται να παίρνει η δικαστική διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Αργεντινή, καθώς φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις ευθύνης εκ μέρους των υγειονομικών, δηλαδή των γιατρών και νοσηλευτών, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στην Αργεντινή.

Σημαντικό ενδιαφέρον φέρεται να παρουσιάζει η κατάθεση των νοσηλευτών, που φαίνεται να υποπίπτουν σε αντιφάσεις, και ιδιαιτέρως η κατάθεση της νοσηλεύτριας που αναφέρεται ως Γισέλα Δαϊάνα και είχε το πρωί της Τετάρτης τη βάρδια της στο σπίτι του Ντιέγκο στην Τίγρε, όπου ανέρρωνε από την επέμβασή του για αφαίρεση αιματώματος ο Μαραντόνα.

«Με υποχρέωσαν να δηλώσω ότι το πρωί φρόντισα εγώ τον Μαραντόνα, ενώ στην πραγματικότητα εγώ τον είχα αφήσει να ξεκουραστεί,» είπε στην κατάθεσή της στις δικαστικές αρχές που ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου τού «Πίμπε ντε Όρο» η νοσηλεύτρια της πρωινής βάρδιας. Δεν απάντησε ποιος την υποχρέωσε να κάνει τέτοια δήλωση.

Ο Μαραντόνα κατέληξε, όπως ανακοινώθηκε, από καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, κατήγγειλε την απουσία γιατρών και νοσηλευτών και την «εγκληματική ηλιθιότητα» σχετικά με την τεράστια καθυστέρηση στην άφιξη ασθενοφόρου, ζητώντας δικαστική διερεύνηση.

Κάμερες ασφαλείας της οικίας του Μαραντόνα έδειξαν ότι ενώ η ψυχίατρος και ο ψυχολόγος του Μαραντόνα τον βρήκαν αναίσθητο στις 11 π.μ. ώρα τοπική, το πρώτο ασθενοφόρο κατέφθασε στις 12.28 μ.μ. Στις 12 το μεσημέρι είχε ήδη εκπνεύσει.

Παράλληλα φαίνεται περίεργη η απουσία του προσωπικού ιατρού του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, που έκανε στον Ντιέγκο και τη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο στις αρχές του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση