ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τα Αμερικανικά ΜΜΕ του Μέρντοχ ή του Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει, έναντι πλουσιοπάροχων αμοιβών, τον ρόλο του απόλυτου άρχοντα...

Share it:

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Όταν το "Ασσοσέιντεντ Πρες" (ιδιοκτησίας Ρότσιλντ) και λοιπές "δημοκρατικές" παραφυάδες του στα ΜΜΕ,  ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η... καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται, κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!
Κάτι πολύ ανησυχητικό, για το δικαίωμα των πολιτών, να επιλέγουν τον ιδιοκτήτη τους.
Κάτι ύπουλο, που οδηγεί σε υποκινούμενες ταραχές, αν τελικά, αποδειχθεί ψεύδος!
Και τα Αμερικανικά ΜΜΕ του Μέρντοχ ή του Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει, έναντι πλουσιοπάροχων αμοιβών, τον ρόλο του απόλυτου άρχοντα, εξουσιάζοντας υποψήφιους Προέδρους, εκλεγμένους Προέδρους και πρωθυπουργούς χωρών, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των αφεντικών τους.
Κόβουν, στον αέρα δηλώσεις Προέδρου, επικαλούμενοι ψευδή στοιχεία, όταν οι ίδιοι δεν έχουν τα ίδια ακριβώς στοιχεία, που ζητούν απ΄τον Πρόεδρο! Δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει με τις εκλογές, αλλά είναι ο Πρόεδρος, που ψεύδεται!
Λες και υπάρχει, έστω και ένας πολιτικός απανταχού της γης, που ΔΕΝ ψεύδεται! Μόνο που δεν κόβονται όλοι στον αέρα! Μόνο σε χούντες τέτοια φαινόμενα!

Σχετικά:

* Τα ΜΜΕ, ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται...

* Εκλογικά συστήματα, κομμένα και ραμμένα στις επιθυμίες των ισχυρών...

* Ο Τραμπ παρουσιάζεται ως μισότρελος και ο Μπάϊντεν, ως "ήρεμη δύναμη"... Όποιος κι αν βγει τελικά, εμείς κι ο κόσμος τα ίδια θα παθαίνει!

Share it:
Reactions:

αμερικάνικες εκλογές

Διεθνή

Επικαιρότητα

Επωνύμως

ΗΠΑ

Θέμα

Ιωάννα Υψηλάντη

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση